Friday, August 26, 2011

KAD RAYA



Hye fewns...........hai  

hari ni nak tunjuk kad-kad raya yang I dah terima dari kawan-kawan blogger.....actualy nak tunjuk semalam..tapi lupa nak bawak ke office...

tahun ni ada la beberapa keping...terima kasih yer kawan-kawan..senyum-senyum bila terima kad2 ni..


mari kita lihat kad raya pertama untuk tahun ini...
excited tau bila dapat..sebab I pun belum start hantar kad raya...tapi dah dapat dah...hehehe...
terima kasih ALIESHA KIRANA


 wokeh...beralih kepada kad ke dua pulak yupp.....
ehem...ehem....datangnya dari PRINCE HALILINTAR 



yang ni pulak datangnya dari LEEYA HAZLIN....comel je..siap ada duit raya lagi...hehehehe..

terima kasih Leeya.....


ha....yang ni..I baru dapat semalam....dari IKATAN KASIHKU ..


ini paling bongsu....hehehe.....kiriman dari ASLINER 


terima kasih yang tak terhingga tuk kalian semua.....

14 comments:

ikatankasihku said...

sama2..kiut2 nabilah dpt kad raya...
boleh simpan buat kenang2an...
walau kita kenal di alam maya jer, tapi erti persahabatan tu tetap eratkan

ainz said...

hehehe..AK nye kad paling comey! siap main bunge api... ;)

YanaMIB said...

woo byk dpt kad raya..hihi..yg ada duit raya tu sgt chumil..=)

aque said...

huhuhu wah... seronoknye.. n cumel2 sume....

fara x sempat nak hantar...
nanti fara hantar saing depavali sekali la yew... hehehhe

redza said...

slmt hari raya nabilah...maaf zahir batin :)

aliesha kirana said...

heeheh... nabilah dh tayang kad raya! heeheh. AK pulak xleh nk tayang lagi sebab smlm henpon habis bateri. adus.. hihih. xsempat nak snap. len kali la AK tunjuk. lepas raya kot. eehee

atty's said...

beshnya dpt gak kad raya

gadisBunga said...

saya malu sebab saya tak bagi tapi awak bagi....

but dont wori. nanti ada surprise untuk awak! :D

luahfikiran said...

SALAM,
SELAMAT HARI RAYA DAN MAAF ZAHIR BATIN ! PIHAK LF AKAN MENGAMPUNKAN SEGALA DOSA (JIKA ADA, YG SENGAJA ATAU TIDAK SENGAJA)

Prince Halilintar said...

banyak kad raya nabilah dpt tahun ni kan..apepon prince plak nk ucap Slmt Hari Raya , maaf jika sepanjang berblog ni ade komen yg menyakitkan hati nabilah ye..

p/s:nk dtg beraya boley???hahaha

ILA HonEyBuNNy said...

nabilah...kad raya dari ila xsampai lagi eh?hehe..

tah2 lepas raya pa sampai..tapi dah hantar mgu neh...adehh..

Ati Masrif said...

selamat hari raya aidilfitri
nabilah, maaf zahir dan batin :)

nunama said...

waaa! bestnye. :) btw, comel la dpt duit raya via kad raya itu. sweet. ^^

Leeya Hezlin said...

alahaii..segannya dia tunjuk kad raya kita..
btw,thanx nabilah.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...