Friday, August 19, 2011

KUIH OH KUIH



Hello lovely fwens........pusing   

Masih ingat lagi pada entri yang bertajuk PULUT DAKAP ? hari ni...I nak share jenis-jenis kuih  yang lain pulak.....

ala-ala macam award juga la.....

ready.....?? jommm..........


ha.....ada yang nak tambah...sila la... pang


p/s : I jumpa kat FB kawan.....so I modify sikit-sikit...tambah gambar bagai....kalau tulisan semata-mata boring...tul tak..??

27 comments:

ikatankasihku said...

kreatif nabila

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

hahaha..

masuk nabila..dh bnyk kali akak baca pasal kuih-kuih ni..glemer betul entri ni hehe

Leeya Hezlin said...

tak pernah tau pun ada kuih serabai..huhu..

JunAina said...

erkkk...kak aina rasa yg tertulis tahi itik tu namanya bunga tanjung coz tahi itik berwarna putih2 gitu...

apapun marbeles...hehehee...

Prince Halilintar said...

prince suke kuih xpandai mekap tue...hehe

redza said...

itu bkn tahi itik la nabilah..kuih bunga tanjung tu sepupu kuih jala mas (kuih paling kaya) hehe

gadisBunga said...

kuih bongkok tu dari negeri mana?

ainz said...

sy ade gak terbace..tapi lagi menarik bace kat entri nabilah..comey2 sumenye..tapi kuih fav sy tetap karipap!

CT NoArIzAh ArIs said...

Pssttt...ada byk kuih kat atas tu yg akk x pernah mkn lagi termasuklah taik itik tu..cian..cian..:(

YanaMIB said...

haha ada gak buat entry ni..tp tulisan je..sbb mls nk upload gbr =)

beautiful_rose said...

baru tau mcm tu rupe kuih lompat tikam.tak pernah jumpa dan makan lg.

Umie Artoqiemie said...

HAHA..
Macam tu ghopenye kuih paling sexy.. ta pernah makan..

bighagenjo said...

gahaha~ kretip2

PENCONTENG said...

dari mana lah kuih2 tu dpt nama kan? nice pic.

pena said...

haha.. kelakar je..

suka kuih paling sexy tu..

nunama said...

alamak! tgh sedih2, tiba2 jadi lapar. huhu.

sedapnya. dah lama tak makan kuih badak berendam tu. :)

Kuih org tak mandi=BAU LU
Kuih paling tenteram=kuih makmur
kuih yang dicipta oleh Polis trafik=sampreeeettt
Kuih suka pukul=kuih lompang

aliesha kirana said...

aah ade gak bace kt fb n blog org lain. tp yg nabilah buat ni yg paling menggiurkan la..ahaahah! nampak sedaaap semuanya!

manis said...

woih tercabar iman den.. peliss, tlg laa jgn buat kuih-muih baraneka macam.. terliur doo.. he he he.

Papa Mifz said...

Sapo punya idea la ni buat kan award utk kuih2 tuh..hehe

Princess Feyqa said...

fuyooh di sertakan gambar tu :D

Bigdaddyz said...

ada gambar lagi terliur..hehe

ILA HonEyBuNNy said...

hehe...

kesian kueh tak pandai makeup tu kan..ngeh3...macam2 gelaran la..ngeh3..

::mak incik:: said...

haha... sweet n lapa la kak nabila oi... ;)

asliner said...

kuih paling lambat:
kuih siput

kuih yang ada pada setiap hari, kecuali ramadhan:
goreng pisang

hik2..(^_^")

p/s: nice edit kak..=)

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
”Selamat Berpuasa & Selamat Berbuka
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip tayar motorsikal pancit

banyak benda waktu Ramadan ajerr dapat merasa waktu lain tak dapat susah nak cari.... ini dia keistimewaan ramadan

senydream said...

haha2!..mmg seswai la..xpernh terfkir lak..bce dh tersenyum senyum sorang dah..:p

zEri sAfEerA said...

hehe :D sy paling suke kuih utk awet muda 2. hee ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...