Wednesday, August 31, 2011

MERDEKA !! MERDEKA !!





Untuk semua pembaca APA KATA HATI...yang majoritinya Malaysians.....selamat menyambut Hari Kemerdekaan Malaysia yang ke 54..


hari raya ke 2.....apa program you all hari ni...?
I masih di JB lagi.....masih lagi beraya....

p/s : ini merupakan autopublish post..

9 comments:

En iLham said...

selamat merdeka raya kak
sy ade di mersing
datanglah singgah rumah
hehe

IMANSHAH said...

salam merdeka..tema tahun ni tau ke dok??

ainz said...
This comment has been removed by the author.
gadisBunga said...

salam merdeka, selamat hari raya, dan selamat hari lahir zafirah. sungguh bermakna celebration tahun ni kan? :)

Leeya Hezlin said...

salam kemerdekaan buat nabilah.. :)

asliner said...

merdeka..merdeka..merdeka! ^,^

p/s: kat kereta pasang bendera tak..hehe

p/s: kak, dah dapat kad raya dari akak masa raya pertama, thanx ^^

Afzainizam said...

Jalur Gemilang bendera negara,
Tanda Malaysia negara merdeka,
Sambutan kemerdekaan besar ertinya,
Jangan dinodai dengan dosa dan noda

Jalur gemilang berkibar megah
Lagu Negaraku berkumandang indah,
Apakah erti kemerdekaan dari penjajah,
Tapi budaya dan pemikiran masih dijajah

Tanah Melayu tertubuhlah sudah,
Tanggal 31 Ogos '57 hari merdeka,
Wahai kengkawan jagalah maruah,
Budi bahasa, budaya bangsa rakyat merdeka.

------Salam Aidilfitri-------
semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat
buat pembaca blog kami
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
Jom Terjah entry terbaru ??
burasak vs lepat loi

aliesha kirana said...

AK masih lg di sungai siput time ni.. slm kemerdekaan nabilah! heheeh

ainz said...

salam belated merdeka,nabilah..time 2nd raya haritu memang takde mood merdeka lgsg...beraya tak ingat..hihi..


PS: sy remove komen..pastu tak post balik..huhu..nth hape2 je..ni sume sebab opera mini..aih!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...