Thursday, August 18, 2011

POSTO...POSTO...KAD RAYA



Hyeee again...........hai 

Saja je nak tunjuk..............


rasa macam nak tercabut jer jari jemari bila tulis kad raya ni semua...huhuhu...

maklum lah...lama dah tak menulis...tulisan pun....hmmm...

kepada penerima kad raya I yang tak seberapa ni...kot..kot tak faham tulisan cakar ayam lagi buruk tu..maaf la yer...hehehe...


akan di pos kan on the way balik kerja nanti...nak keluar tengah hari...macam malas...panas..
kalau you all dah dapat.....bagi tau eh...pang

p/s : I dah dapat dah kad raya yang pertama...seronok...sengih sorang-sorang masa buka and baca kad tu..hehehe...dari siapa...? dari kalangan you all gak...nanti I tunjuk eh....

..SELAMAT BERBUKA PUASA..

24 comments:

Umie Artoqiemie said...

wah. untungnye dorang..
bilalah umie nak dapat kad ni..

Prince Halilintar said...

adakah dari prince????hhahaha

jgn lupe pos kat prince jgk taw kad raya tu..=)

JunAina said...

wahhh...rajinnya...

kak aina dah lupa bila kali terakhir terima kad raya by post. agaknya masa tegah bercinta dolu2 kot...:)

ILA HonEyBuNNy said...

ehem3....

tetiba ila rasa tak sabar nak tunggu kad raya...hehe...

selamat berbuka nabilah....

Cik Domo said...

wahh...nak kad raya juga! XD

Princess Feyqa said...

wah bestnyee dia nk pos kad rye.. fyqa nk ugak heeeeee

Leeya Hezlin said...

alahaiii..comelnya..hehe :)

Amni said...

nakkkkkkk! =p

Cik Ina Do do Cheng said...

alah jeleslah , akak tak dapat kad raya. tetiba teringat masa zaman sekolah pecah kaca pecah gelas kalau dah baca harap balas.

M a W a D D a H said...

rajinnya die tulis kad raya...agak2 tuk adah ade tak?hehe

YanaMIB said...

best kn dpt kad raya..wuii sape lah yg bertuah dpt kad raya dr nabilah niii..huhu~ kita nk gak bli..tp asal nk bli je mesti xjmpe yg berkenan..adeh..=.=

ikatankasihku said...

alamat sy,
no kopi 434,
jalan sekangkang kera,
taman pasir sebutir of pasir berdengung,
13008585 ,amarika..
hantar yer nabilah

Ann Huda (Ate) said...

Cantiknya kad raya...cute.

ainz said...

tak dapat kad raye pun tahun ni..dan tak hantar kat sape2 pun..macam tahun2 yang lepas, saya ade gak anta..heee...mungkin masing2 makin sibuk..SMS jeeee... *sangat tak suke sebenarnye..* hurmmm...

PS: Nampak maru lagi! ;)

sizuka[Izzati] said...

wah exchange kad raya.seronoknyaaaa :D

En iLham said...

wah
tahun lepas ade dapat kad raya dari akak
tahun ni xtau lagi...hehe

nunama said...

banyaknya!!! hehe. siap ada doodle dari Kak Nabilah lagi. Mesti comel ini. Beruntunglah badan bagi sesiapa yang dapat kad raya tu. :)

huhu. tahu xpe. x berhantar2 lagi kad raya ni. Siapnya da lama. Bila la nak hantar ni. =_="

Judiene said...

Wah.
Bestnya siapa yang dapat kad raya daripada Cik Nabilah ni.
Rindu rasa zaman-zaman kad raya dulu.
Memang terasa lah nak raya neh.
Hmm.

:')

Farhana Jafri said...

waaa.. xd sape pun bgi kad rya thun ni.. sedih~~~~

bighagenjo said...

bestnya dapat kat raya,

aliesha kirana said...

wah! comelnye lukisan kt blkg tu..xsabo nak dpt. laalalal~

asliner said...

ada rezeki dapatlah kite..hehe

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
”Selamat Berpuasa & Selamat Berbuka
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip tayar motorsikal pancit

setakat ni aku baru dapat sekeping kat raya ajerrrr adooohaiiii

zEri sAfEerA said...

bestnya dpt kad ry :'(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...