Friday, August 26, 2011

SELAMAT HARI RAYA !!!




Hmm..rata-rata yang bekerja..tentunya hari ni merupakan hari terakhir bekerja kan..?

Macam I...esok last..lepas tu dah mula cuti and akan mula bekerja semula pada 5 September 2011 nanti..

Ha...lama tak I cuti...? huhuhu....Mr Boss yang suh cuti...pas tu tolak annual leave lak tu...haih..layan kan jer la...


So..dikesempatan ini....I nak share juga la kad raya I yang comot ni untuk semua kawan-kawan..



saje je buat sepasang...lelaki dan perempuan....rasa macam lengkap..
opps...xmo fikir lain yer kawan-kawan.....takde kena mengena dengan I tau..huhu..


same je kan ucapannya......kekeringan idea la nak karang apa....so..layanzzzz....

Blog cuti tak....??

erm..ada la I buat entri auto publish sampai 31 Ogos nanti..kot la you all boring...nak blogwalking ke..at least..ada la something fresh kat APA KATA HATI ni kan...huhu...

ok lah...itu saja lah untuk kali ni...

Guys....seandainya ada tersalah kata....terkasar bahasa selama kita berkawan ni...harap dapat lah di maafkan yer....

akhir kata....

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

MAAF ZAHIR DAN BATIN

20 comments:

ikatankasihku said...

SELAMAT HARI RAYA nabilah & SELAMAT HARI MERDEKA JUGAK...

merdeka......merdeka ..merdeka!!

aque said...

same la... selamat hari raye dan selamat menyambut kemerdekaan...

Amni said...

selamat hari raya maaf zahir batin jugak dear.. =)

amni sepatutnya cuti seminggu jugak.. Tp.. Hemm... Malas nak cite. Nasik dah jd bubur. Tiba2 isnin kena turun. Memang sangat stress dah ni sebab nanti kat office tinggal amni dan boss jer. Alamak! Nanti mesti kela kabut office. selamat hari raya maaf zahir batin jugak dear.. =)

amni sepatutnya cuti seminggu jugak.. Tp.. Hemm... Malas nak cite. Nasik dah jd bubur. Tiba2 isnin kena turun. Memang sangat stress dah ni sebab nanti kat office tinggal amni dan boss jer. Alamak! Nanti mesti kela kabut office.

Papa Mifz said...

samo la kito...esok last papa mifz koje...

selamat menyambut lebaran yer...:)

Prince Halilintar said...

rajinnya nabilah wat entri auto publish..skrg ni pun prince dah malas nk wat entri baru..fikir nak settle bende yg xsettle lagi sblm raya...hehe

yeah..yeah..nak gi raya rmh nabilah..hehe

Umie Artoqiemie said...

SELAMAT HARI RAYA..
Jom kita buat entry auto publish ramai-ramai..

redza said...

yee kita serupa..esok keje lg

slmt hari raya

aliesha kirana said...

selamat hari raya nabilah! maaf zahir batin! AK malas nak wat entry heheeheh. sbb mesti ramai yg xde huhhuhu.. ish geram tgk doodle tu.. nak buat jugak! haahah. tp malasss..

atty's said...

kty tak tau ler blog cuti ke idak..
kalo rajin live entry ..ada ler entry..

selamat hari raya & maaf zahir batin andai ada salah dan silap kty selama kita berblogging nie.

YanaMIB said...

slmt hari raya nabilah..maaf zahir batin juga andai ada penulisan yg mengguris hati..

syg kn nk bg blog cuti..hihi kita pn wat entry autopublish je kot nnt =)

ehem..hr ni last keje..yey! yey! =P

IMANSHAH said...

selamat hari raya awak

sizuka[Izzati] said...

selamat hari raya!

nunama said...

Selamat Hari Raya jg Kak Nabilah!! :) manfaatkan cuti dengan sebaik-baiknya. ^^

pawaka19 said...

selamat hari raya nabilah..mohon maaf zahir batin sekiranya ada kesilapan

nelly said...

selamat hari raya !!
hari untuk kita bersuka ria !
:)

MiMiEy :) said...

AKAK !!
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI.
MAAF ZAHIR DAN BATIN :)

Leeya Hezlin said...

selamat hari meredeka dan selamat hari raya nabilah.. :)

ILA HonEyBuNNy said...

selamat hari raya nabilah...maaf zahir dan batin...

selamat merdeka juga..;-)

ainz said...

waaahhh... sempat buat entri sampai 31 ogos..sy tak sempat..sangat bz lately..huu..

Selamat hari raya aidilfitri..maaf zahir batin, nabilah.. :) dah tgk kad ni kat fb..sy tak upload lagi kad sy di blog..hee.. ;)

Afzainizam said...

Buah pauh di tengah bendang,
Jadi dagangan di tengah kota,
Saudara jauh datang bertandang,
Bermaaf-maafan sesama kita.

Negara kita aman sentosa,
Jangan dilupa orang terinyanya,
Makan sudah baju bergaya,
Orang fakir jangan dilupa.

Anak zirafah dimakan buaya,
Buaya Tain makan kelapa,
Bila makan juadah raya,
Yang miskin jangan dilupa.

Pagi raya semua gembira,
Berjalan bersama rakan dan taulan,
Ketika enak menjamu selera,
Orang yang tiada jangan dilupakan.

------Salam Aidilfitri-------
semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat
buat pembaca blog kami
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
Jom Terjah entry terbaru ??
burasak vs lepat loi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...