Wednesday, August 03, 2011

WORDLESS WEDNESDAY - ♥12



Misi Ramadhan tahun ini......
mampu kah....??

khatam....mampu kah...??

" SELAMAT MENJALANI IBADAH PUASA "


31 comments:

ikatankasihku said...

wah, ni betul2 nak diet nih...hehehe

beautiful_rose said...

INSYALLAH...BOLEH TU.
BERUSAHALAH!!! =)

ainz said...

cayok2! nabilah boleh! *pom-pom girl*

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

hihi..akak pon tgh plan nk sahur tanpa nasik..cam x mampu jer..patutnya buleh kan sbb kita ganti dgn roti whole meal ke oat ke yg serat tinggi..serat tinggi lmbt hadam..

Ieda Al-Habsyi said...

akak tak leh takde nasi, hehehehe! :)

aliesha kirana said...

wah! smgt btol nabilah! aaa AK xmampu lg bukak pose tanpa nasik!!! insyaAllah usaha dan smgt..insyaAllah nabilah boleh! caiyok!

Amni said...

boleh2! amni percaya boleh nyerrr..... sebab makan kuih segala pun dah cukup kenyang.. kalau amni, nak lebihkan nasi berbanding benda lain.. hiks...


p/s: dear, popia tu kan, nanti amni tanya kat pejabat pos dulu eh... mudah-mudahan tak mahal la kan.. hehe... t apa2, amni maklumkan nabilah k... thanks dear..=)

redza said...

insyaAllah boleh

cikgu isza said...

yang kedua yakin... yang pertama was2..
:D.. macam teka teki pula..

iPai said...

mamapu2 .. heheh ..

napa banyak sgt word ni .. heheh .. wordless wednesday mana leh ada word .. uhuh

YanaMIB said...

say no to rice?! wow..gud luck! haha ai xmampu lah nk wat gitu..=P

kita pn dlm usaha utk khatam quran..insyaAllah..=)

Prince Halilintar said...

yg nasi tu, jgn sampai xmkn langsung, jamah la sikit..satu lagi jgn mkn sampai kenyang..sekadar alas perut je..

yg khatam plak, xdpt pun xpe, yg penting tajwid dan bacaan kite betul lagi bagus klu dpt memahami isi ayat @tafsirannya sekali..insyaAllah boley =)

Kakzakie said...

Kalau kakak tak mampu utk lupakan nasi tapi kalau khatam insya-allah biasanya boleh...

Mr.Oren said...

wow~ no nasi..yes khatam al-Quran

En. Kronik said...

makan hati jek :P

ILA HonEyBuNNy said...

InsyaAllah boleh nabilah...

sama2 la kita khatam Al-Quran ye...amin...;-)

Princess Feyqa said...

InsyaAllah tak ada ape yg mustahil.. :)


Jom cuci mata :

http://princessfeyqa.blogspot.com/2011/08/wordless-wednesday-5.html

ninie_azriena said...

insyaallah mampu..ninie sahur mam nestum, buka mam nasi..hehe =)

jom usha ww ninie =) http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/wordless-wednesday-4-1y-9milysm.html

Tapak Kaki said...

aku daripada dulu memang berbuka ngan kueh je.. langsung tak makan nasi..bukan sebab nak diet.. tapi tak suka perut kenyang..

Leeya Hezlin said...

berbuka dengan nasi tapi tengok mood juga..
hehehe..

p/s : komen tu dah ok..dah boleh komen..semamlam terlupa pula..hehe..btw,thanx..kalau nabilah tak tanya memang lupa terus..hieee..

Hans said...

insyaallah
boleh punya
moga berjaya
:-)

kella said...

boleh.. boleh.. mesti boleh .. semuanya tertakluk kepada kekuantan mental dan fizikal kita.. inysaAllah.. =)

merahitujambu said...

insyaALLAH...=)..salam ramadhan

Rinna said...

Wahh cayalaa tapi kena kuatkan iman dan nafsu tuh..kalau tak nak makan nasi.. moga berjaya.. :)

Dilla Ady said...

yg no 1 tu..yes, setakat ni berjaya..

yg no 2 tu..errrr.....

Papa Mifz said...

harap misi berjaya...gud luck..:)

Ann Huda (Ate) said...

Khatam? Mampu..Insyallah. Nabilah Boleh! Chaiyo! Ganbatte ne! Aja,aja..Fighting!

senydream said...

nk seribu daya xnk seribu dalih,hehe2...

zEri sAfEerA said...

mak aih,,, tang nasi 2 mcm kena pk 2x. hehe :D

azana said...

insyaallah mampu... nak seribu daya xnk seribu dalih... jgn kata xnk katalah boleh...

Fad said...

hai!!!cf dtg...diet ea....hehe..follow sini..:)jom kenal2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...