Wednesday, August 24, 2011

WORDLESS WEDNESDAY - ♥18



2908 = 29 RAMADHAN 1432H




Selamat tinggal Ramadhan....moga diberikan kesempatan tuk bertemu lagi pada tahun hadapan...

bertambah lagi usia beliau pada tarikh itu....


18 comments:

ainz said...

29/8 mesti ade surprise party,kan..tak sabar nak wish 'beliau'..tik tok tik tok.. (countdown)

aliesha kirana said...

seronok sebab bufday dh dekat tp sedih sebab itu hari terakhir ramadhan tahun ni. kan cik nabilah. ehem3. heheeh

Odah + One = OdahOne said...

eh dah dekat nak raya pun...hoho...nice pic!

fathiahRAIHANA said...

dah tak berapa hari nk habis ramadhan .. skjap sgt ..

CT NoArIzAh ArIs said...

SEMOGA KITA SEMUA BERPELUANG LAGI BERTEMU DAN BERAMAL DI RAMADHAN YG AKAN DATANG..:(

Ati Masrif said...

tulah kak ati dah agak dah
2908 tu mesti birthday nabilahkan

jadi kak ati nak wish in advancelah
kan tak online pada hari tu

selamat menyambut hari lahir
semoga berjaya dalam hidup
di dunia dan di akhirat

betui tak ni...hihi~

YanaMIB said...

wahh besday hari last pose?? btol eh?? haha nak adiah sampul duit raya x?? eh! =P

x sbr tunggu raya..byk lak penyakit nk dkt akhir pose nih..adeh~ =.=

JunAina said...

siapakah beliau...

sambutan harijadi terbesar belated next day...satu dunia sambut...

Kakzakie said...

Now only kakak tahu why this number appeared. Similar dgn nombor kereta-kereta rumah kakak.

Happy birthday in advance ZN... Masih puasa masa tu...

Leeya Hezlin said...

rasa sekejap ja..
dah nak habis bulan ramadhan..

sizuka[Izzati] said...

huhu semoga bertemu lagi ramadhan taun depan :D

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

buffday sapa nabilah?

ikatankasihku said...

sekejap jer masa berlalu, hampir ke penghujung ramadhan kita

Adam Idris said...

highlight lagi kan? hehe

"Aku"....Nurul Azren said...

ramadhan terakhir...


jom join GA di sinie =>
http://siluncaimalang.blogspot.com/2011/08/first-ga-cr-perlukan-rakan-alam-maya.html

bighagenjo said...

:)

nunama said...

ehem2!!
Hepy besday in advance Kak Nabilah!! :)

Stay cute. stay healthy. Stay blogging. Stay tuned... Hihihi. ;p

Afzainizam said...

Lambat lagi ade masa lebih kurang seminggu lagi tapi suasan dah makin terasa

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
----==--Salam Aidilfitri---==----
--=== Maaf Zahir & Batin ===--
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat
buat pembaca blog kami
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
Jom Terjah entry terbaru ??
masalah ignition motorsikal tak hidup

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...