Wednesday, August 24, 2011

WORDLESS WEDNESDAY - ♥19




ok tak...ok tak...? hehehehe...


**************************************************

p/s : I dah terjebak dalam aktiviti buat doodles ni..huhu...ok la kan tuk new learner..lagi-lagi yang buta photoshop lyke me...huhu...

p/s/s : entri ini sebenarnya auto publish...dah set time siap2 dah...entah kenapa blogspot mengong ni ubah masa bagai...di publishnya kul 11 malam semalam....entri2 auto publish pun masa dan tarikhnya berubah...haih...rosak plan...no

30 comments:

oya said...

ala sian die..tp pelik sungguh..rosak2..

aliesha kirana said...

hahaha.. cantek nabilah! makin rajin mendoodle eh..hehe

YanaMIB said...

ai tabik spring klu u pakai bj ni 2nd raya..haaa cabar niii =P

alaaa kita xreti reti wat doodle..grrr~ =.=

d_tieah said...

Alaaaaaaaaaaaa.. Sekarang memang fenomena doodle.. Benci sebab tak pandai jugak pakai PS.. Gggrrrrrrrrr..


Entry Terbaru : Bersama Saujana - Menang RM100 Duit Raya..

bofoyengfeng said...

semangat raya merdeka nih..

errr...doodle tu mende?

Kazaztan Team said...

ok..ok..ok...

Leeya Hezlin said...

doddle pakai baju kurung bendera malaysia..
so sweet..hehehe.. :)

Cik Ina Do do Cheng said...

kenapa akak tak boleh nampak kat komputer ni. komputer ofis ni sengal. Nabilah akak minta maaf ye kalau ada salah dan silap sepanjang kita jadi kawan kat alam maya ni.

Prince Halilintar said...

pandainye melukis...smgt kebangsaan dan lambang wirawati negara ni..hehe

"Aku"....Nurul Azren said...

alahai.. comel...


jom join GA di sinie =>
http://siluncaimalang.blogspot.com/2011/08/first-ga-cr-perlukan-rakan-alam-maya.html

sizuka[Izzati] said...

wahhhh semangat kemerdekaan.hehehe~

Papa Mifz said...

betul2...kalo nabilah pakai baju kurung mcm tuh mmg papa mifz respek tahap dewa la kat nabilah...hehe

ikatankasihku said...

semangat patriotik sungguh...memang kreatif....

Acik said...

hari raya n hari merdeka. sambutan 2-in-1 :)

amierah said...

kalau pakai baju raya macam tu nanti, mesti dapat duit raya lebih...

bighagenjo said...

mak ai, baju raya berani habisss tuh

Fadzmie Mohamad said...

1st time buat pun dah nampak lawa macam ni. Hebat. ^^

ainz said...

sabar jela..kadang2 blogger mmg mengong..penah gak jadi..auto publish yg tak publish..huhu

doodles tu untuk ape sebenarnye..sy blur lg nih...

ILA HonEyBuNNy said...

cantik la nabilah lukis....;-)

aaah...smlm perasan gak awal terpublish....hehehhe

Jue said...

Kreatif la nabilah lukis. Ni kalau in real life jejln kat luar, msti kena interbiu, masuk tb =)

Qaseh dalia adelia said...

pehhh mcm bendera dah

lieynanilaz said...

keep it up dik...oklah tu sebagai newbie dalam mendoodle...:)

::mak incik:: said...

ala2 comeynye.... camne nak buat... ce ajar.. huhu..

nabilah_2908 said...

@bofoyengfeng

tu...kartun comel itu la yg dinamakan doodle... :)

nabilah_2908 said...

@d_tieah

sy pun tk reti guna PS...guna photoscape jer ni... ;)

nabilah_2908 said...

@ainz

tu..katun yg sy lukis tu dinamakan doodle.. :)

nabilah_2908 said...

@::mak incik::

sungguh2 nak belajar..? akk boleh bagi kan link tuk tutor ni.. :)

nunama said...

oh.. patutlah komen kita x kuar. T_T

Afzainizam said...

Raya merdeka baju pun patriotik gakkk.... kebetulan sambut raya ngan merdeka serentakkk.... bagus betul lahhh...

tak beli baju raya taun ni pasal dah standy awal dahhh...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
----==--Salam Aidilfitri---==----
--=== Maaf Zahir & Batin ===--
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat
buat pembaca blog kami
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
Jom Terjah entry terbaru ??
masalah ignition motorsikal tak hidup

::mak incik:: said...

k.nabila.. nak3.. tq... =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...