Friday, September 09, 2011

ALHAMDULILLAH (^_^)



Hye guys......sepanjang pagi ni.....lebih kurang macam ni la gelagat I..








selepas puas bersoal jawab dengan JomHosting.net

akhirnya...........

meh...senyum sama-sama meh.....

moga tiada masalah lagi selepas ni.....huhuh...
sesungguhnya...I tak senang duduk bila blog bermasalah.....see...bertapa pentingnya
APA KATA HATI
dalam hidup I.....

terima kasih kepada JomHosting.net yang banyak membantu...

and...and...

terima kasih juga kepada Aliesha Kirana , Ain Rahim dan Ana Ayesha kerana sudi melayan keluh kesah I pasal blog ni kat FB...terima kasih.....muah


19 comments:

Leeya Hezlin said...

alhamdulillah..
smile always... :)

Papa Mifz said...

bagus la kalo dah ok...:)

En iLham said...

alhamdulillah..patutlah semalam sy tak boleh nak bukak blog akak

Prince Halilintar said...

patut la prince duk tertunggu2 entri baru nabilah arini xkuar2 lagi..rupanya ade masalah ek..alhamdulillah semua dah okay..always smile =)

luahfikiran said...

SALAM SYAWAL,
TUMPANG GEMBIRA !

fathiahRAIHANA said...

hikhikhik akak whole day dok wat muka comel cmnie ke ? ^^

zEri sAfEerA said...

hee ^^ org rajen update mmg glabah kalo x boleh buka :)

aque said...

hehehe.... chaiyok akak...

Siti Nurhayati Dollah said...

Kalau blog bermasalah, mmg tak senang nak duduk sangat.

Alhamdulillah dh kembali normal

ILA HonEyBuNNy said...

alhamdulillah...

yala..kita kan suka berblog...sekali bermasalah, xsng duk kan nabilah..ehheh

LiFe KaMi said...

selamat dah ok kan..
mmg rasa tak best kalau tak bole buka blog mcm berlaku pada kami dulu..
semoga sentiasa berblogging yer..

ainz said...

Btul cakap ila tu..bukan tuan blog je gelabah..dengan kita2 sekali xsenang duduk..hik3..

aliesha kirana said...

alhamdulillah.. AK pun resah menanti blog ni pulih tau..huhuhhhuhuh... eh ade pulak tersangkut nama AK kat atas ni..heheehehehe

MiMiEy :) said...

comel nye semua baby2 tu ..
grr.. geram..

PENCONTENG said...

wow syukurlah alhamdulillah kan.. tu yang siap boleh berblogging dlm meeting tuu. hahhaha

ana ayesha said...

dugaan ...... tapi knp jadi cam tu?

bighagenjo said...

hihi~

baguslahhh

Amni said...

semua ada fb ker? rupanya... amni dah jarang-jarang bukak fb... masa nabilah nyer blog ni ada prob, amni kat pedalaman.. huhu.. site visit..

Afzainizam said...

Senyum tak perlu kata apa-apa
senyum
senyum
senyummm


buat pembaca blog kami
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
Jom Terjah entry terbaru ??
tribunal tuntutan pengguna berkaitan kereta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...