Tuesday, September 13, 2011

APA PROGRAM HARI INI ?




Ketika you all baca entri ni.....I berada di sini.....Puteri Resort Melaka....

buat apa...??


Attend seminar....


hopefully seronok la...jangan mengantuk macam dalam gambar ni udah le...huhu..
kejap jer ni..kul 2 ptg I masuk office balik...

nanti kita jumpa eh....

take care dear fwens......muah

17 comments:

chunna said...

haha..lol. lucu la pikca tu.. ngatok giler2 eh.

Amni said...

hari ni boss semua tak de.. rasa nak keluar awal hari nilunch kat umah... wah! nak renew lesen jugak.. lalalala...

Cik Ina Do Do Cheng said...

nabilah nak ikut, dah lama tak gi melaka. jangan ngantuk tau.

YanaMIB said...

whoahh seminar..klu penceramah and topik best xde la ngantuk..biasa klu psl keje sumenye ngantuk..haha =P

Umie Artoqiemie said...

kalo mengantuk buka lah belog :P

lieynanilaz said...

semoga seronok attend seminar...kalu ngantuk sengkang ngan batang mancis..kihkih..

Ieda Al-Habsyi said...

seminar mmg bosan tapi best time makan ekekeke! :)

ainz said...

seminar ape,dear...? boleh bw kalo bosan.. ;)

hysman said...

puteri resort ok lah selesa, penah gak gi seminar n family day kat sane.. tp klu bab dengor ceramah mmg bosan.. hahahaa...

Leeya Hezlin said...

ada seminar yang best..asyik gelak ja..
ada juga yang membosankan sampaikan ada la dalam 1/2 daripada orang2 yang attend seminar tu mengantuk dan tidur..huhu..

aliesha kirana said...

oh! slmt berseminar nabilah! heheeh..jgn tidur tau..ekekeekee

Prince Halilintar said...

nabilah..wake up!! tido ek..haha

kalau ngantuk ni jgn lupe sediakan gula2 banyak2...

CT NoArIzAh ArIs said...

oooooooooo.... seminar igt jalan raya !!! :)

Papa Mifz said...

dah lamo x attend seminar2 nih...

Afzainizam said...

EEEMMMM aku 26-27 ni pun ada gak nak ke bangi ada sminar pulakkk.... perghhhhh macam malas nak pergi... kalau buat kat Melaka macam tempat ko tu ok gak semangat sikit nak pergi ni BANGI... adohhhh

buat pembaca blog kami
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
Jom Terjah entry terbaru ??
tribunal tuntutan pengguna berkaitan kereta

ikatankasihku said...

klu seminar mmg mngantuk, ulur bantal, cnform tido punyer.. :)

LiFe KaMi said...

benda paling mencabar,
nak dengar briefing yang pnjang melebar kat depan dgn ayat skema dan tak lawak..
mmg ngantuk sungguh..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...