Thursday, September 15, 2011

MALU



Hello fwens...........hai 

Hmm...perkara ni baru jer berlaku pagi tadi.....bila teringat....alahai..malu nya..!! 


Adalah kerja yang perlu di bereskan pada hari Khamis...tapi tarikhnya 25 September 2011....bukan pada 15 September 2011...

I pun tak perasan langsung pasal tarikh tu.....yang I ingat...perjumpaan itu pada hari Khamis...

So...pagi tadi..I pun pergi lah....tengok-tengok tempat tu tutup...naik kat office...tanya......

" Betul la....tapi tarikhnya 25 Sept... hari ni baru 15......"

" hah...!!!" emo16

"ha'ah la...tak perasan...takpe la..sorry......" cepat-cepat la beredar dari situ......

Arghh..!! malunya...!! lagi haru....bila mengenangkan....I terpaksa mengadap orang yang sama minggu depan...pada tarikh dan tempat yang betul.....oh tidak...........!!


ubah fesyen macam ni ok tak...?? hehehe...emo20

nak sambung kerja jap..........huhu...

psst......you all pun mesti ada pengalaman macam ni kan...? meh la share dengan I meh....

24 comments:

Cik Bambam said...

itu namanya kita terlampau komited! kekekek

JunAina said...

kadang2 gi kenduri pernah gak...tarikh dah betul pergi le tengahari rupanya di kad dah tercatit majlisnya bermula 8 malam...hehehee....

sizuka[Izzati] said...

teeeheeee rileks rileks.nnti minggu dpn bt xtau je :P

YanaMIB said...

hahaha sengal gak u ni..erm so far xpernah lg ada pengalaman gini..sbb biasanya klu kena attend meeting ke atau jmpe org mesti ty opismate byk kali btol ke tarikh tu..hihi~ cuma pernah ada pengalaman terslh floor je utk meeting..hikss =)

pipoq said...

hehehe..pengalaman hidup tu..jadikan pengajaran utk kehidupan akan datang..peh ni nak kena ada daily notes la..

aliesha kirana said...

hahaahah. smgt sgt eh nak pergi. keh3... xpe nabilah. sabo2. nnti pakai burqa pegi ctu eh. heheheehehehe... AK xingt lak kalu penah tersilap tarikh. heheh. tp tersilap waktu penah la kui3.

ana ayesha said...

ni kena beli planner spy tak silap lagi

KAMIHIDUP said...

eksited tu, hee. :)

Kazaztan Team said...

over tau...ehhehe

Prince Halilintar said...

excited sgt nabilah ni...xpe nxt week buat mcm xpernah dtg..cool je taw...

dhiera said...

seingat belum pernah tersalah tarikh untuk apa2 event tapi selalu ter'skip' hari. kalau ari ni ari khamis, saya ingat kan dah jumaat~

Ati Masrif said...

rasanya itu normal lah nabilah
tak perlu dimalukan
dah biasa terjadi zaman ini :)

Rinna said...

Tak pernah laa..tercepat tarikh..tapi terlepas tarikh temujanji doktor penah laa.. langsung kena set appointmen lain..adess..sabo je laa.. :)

YOUsoF said...

Hehe Memang malu kalu kes macam ni. Tapi at least lepas ni risiko tersilap tarikh dah berkurangan.. ;D

Pernah tersalah tegur orang ada la... heheh

ainz said...

mesti naik gaji lepas ni..heee... ;)

MiMiEy :) said...

excited sangat akak ni.
hahaha.

nelly said...

tenang menghadapinya ~
hehehe

Umie Artoqiemie said...

aku pernah salah lab.. lala.. kluar dengan selamba haha.

Amni said...

tak pernah plak mcm ni.. Tp amni selalu salah kereta.. Kereta org ingat kereta amni.. Hahaha... Bila tekan remote tak jugak bukak pintunya.. Bunyi tak de plak.. Da gelabah remote rosak.. Rupanya kereta org.. Org pandang pun semacam.. Waaa... Kuching ni besar mana jer la.. Sok2 terserempak lagi ngan kereta yang sama.. Tp serius! Memang sebijik kereta kami.. Hahahahaha

Tapak Kaki said...

fesyen macam tu aku panggil ninja.. boleh cuba dulu fesyen tu macam mana..hehe

PENCONTENG said...

haha takpe takpe. biasalah manusia ni mana ada yang sempurna.

yang penting confidence tu hehe

Afzainizam said...

aiihhh 25 gaji wooooo 15 tuuuu separuhhh gajii....

selalu gak aku silap hariiii

-----------------------------------
Salam Hari Malaysia Pada Semua
-----------------------------------

buat pembaca blog kami
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
Jom Terjah entry terbaru ??
tip membeli motorsikal second hand

asliner said...

erm..
tak ingat ek..
tapi rasanya ada..

tapi pernah satu ketika, kite jatuh longkong depan2 mata group members..
itu MALU kot..huhu (-____-")

ikatankasihku said...

malu rasa nak sorok muka bawah meja.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...