Saturday, September 10, 2011

MEETING

Actually I kat dalam meeting room sekarang ni...

Biasa lah kami akan meeting hari sabtu..

See...gigih tak I update blog guna Miss White...bukan apa..boring ler..

Meeting..tapi dok meraban cite menda lain..kita yang tak tau cite melopong je la dengar bedtime story mereka..



posted from Bloggeroid

13 comments:

MiMiEy :) said...

hahaha,
sempat lagi akak update tgah2 meeting pon,
semangat tu :)

lieynanilaz said...

meting mmg boring dik...kekadang isu sikit jer tapi gosip2 yg banyak..huhu..

aliesha kirana said...

gigih2.. heehehe.. slmt bermeeting!

bloghok said...

WACHAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

PENCONTENG said...

hahaha betol nabilah. boring meeting2 nih. blogging lah apa lagi :))

ana ayesha said...

hmmmmmmmmm ni yg tak best bila meeting tak tau hujung pangkal

sizuka[Izzati] said...

sempattttt.bangun bangun :D

En iLham said...

memang sangat efisien akak ni
dalam meeting boleh update blog
hehehe
kagum2

asliner said...

kire akak nie sepesen saya jugaklah..
kadang2 kita sanggup datang kelas awal dan bukak netbook jap..
update blog..hehe

ainz said...

time meeting,sy mesti tersengguk2..huhuhu...

bighagenjo said...

haha!
comel gila itu kucing...

Amni said...

jelesss! amni nak miss white jugak.. tp mirul cakap, sabarrr... huhu

Afzainizam said...

Ok lahhh tu kalau meeting kena hentam aku tak mau pergi kalau dok santai tu kira ok lahh

buat pembaca blog kami
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
Jom Terjah entry terbaru ??
tribunal tuntutan pengguna berkaitan kereta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...