Tuesday, September 27, 2011

MISTERI KEHILANGAN




Hye fwens...I'm back.....hai

eh...ada ke yang perasan I takde...?? wek
kepada yang perasan...lagi-lagi pada Ainz terima kasih...!!muah

Actually I ada je kat rumah..rehat-rahat...atas sebab apa...??


Kena Cherry Berry.......akibat daripada.....


attend open house + kenduri kawin..makan tak banyak..tapi jenis makanan yg pelbagai tu gaknya yang menyebabkan cherry berry...huhu..

tapi hari ni dah ok dah....see...kan dah update seperti selalu....


tapi semalam best la..tido je kerjanya...lepas tu..buat acara larian 100 meter ke toilet..hehe..

You all lak macam mana..hope sihat la hendaknya ya....nak terjah jap blog you all semua...lepaskan rindu...

hmm...kalau la satu hari nanti...tiba-tiba je dunia blog ni hilang...semua blog yang ada dalam dunia ni dilupuskan...apa akan jadi pada kita eh..? ye


20 comments:

Rinna said...

Alahai cian Nabila.. makan ubat dan moga cepat sembuh yer..

Maya Mayana said...

ala cian...minum air masak byk sikit..cirit birit akan sebabkan kekurangan air...

YanaMIB said...

oh patot la xnmpk update kt sidebar semlm..huhu so hr ni kira dh sehat la ye?? semlm pn ai xde mood sgt nk wat keje, blogging ke hape..haha hr ni dh semgt sket..yeyy! =P

KAMIHIDUP said...

oh, patutlah. harap kesihatan bertambah baik. :)

ana ayesha said...

cherry berry sedap jugak nama tu ....

ana pernah juga kena tapi sbb mkn di gerai, mmg teruklah akibatnya ..... perut memulas2 dan akhirnya lembik

aliesha kirana said...

tercari-cari gak nabilah semalam. huhhu. ingatkan nabilah bz smpai xsempat update. huhu.

moga cepat sembuh yaaa! jangan lupa makan ubat tau..hehehe

ainz said...

betul3..jangan lupa makan ubat..minum air suam banyak2..kalo ade glucose, boleh minum..kembalikan balik tenaga tu.. ;)

CT NoArIzAh ArIs said...

Setakat ni kesihatan akk Alhamdulillah cuma ank2 akk je yg terkena ciken pop terlebih mkn ayam raya hari tu gaknya sekali kena dua dua sekali dia balun..hehe!!

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

perasan juga nabilah lama x ada..akak kan suka baca komen orang...jd bila nabilah takda komen mmg perasan..

Prince Halilintar said...

patut la tunggu entri nabilah xde update smlm..buka blog tgk entri lame..ingatkan gi holiday..

p/s:arini prince xsempat update..ade meeting n bengkel...

d_tieah said...

Tak perasan sebab sy pun lama tak update blogggggggggggggggg.. Hehehe.. Ok dah skrg? Baguslah..


Entry Terbaru : Atikah Dan Atirah Norddin (Twinnies)

YOUsoF said...

Samalah kita, dua tiga hari perut macam tak selesa...




Tak perlu fikir dunia blog hilang, fikir dunia pinjaman ni hilang terus, semoga sama² kita tingkatkan amal.. ;)

Papa Mifz said...

Tu la lately byk attend open house n kenduri kawen..tp alhamdulillah x kono berry2 lg..;-)

Cik Ina Do Do Cheng said...

dah lamanya nabilah tak bersiaran, ciannya biasalah tu makan bercampur-campur, walaupun kita tak makan banyakkan.semoga sembuh cepat.

Amni said...

maksudnya hari ni kerja la ka? Heee... Moga hari ni dah tak sakit2 lagi dah.. Ingatkan semalam bz sampai tak update entri... =p

En iLham said...

semoga cepat sihat kak
takpe kak. cherry berry yang berbaloi. nak kene tunggu raya tahun depan plak untuk pg open house
lame tu
hehe

Wan Perlis said...

jagalah kesihatan anda

Umie Artoqiemie said...

xde masalah keracunan ke?

nunama said...

huhu. siannya akak. Tapi, alhamdulillah da baik. :)

Mungkin ada alergi kat mana2 kot. heehe.

Afzainizam said...

cepat sembuhhhh yerrrr.... nak wat camnerrr ni lah time kita nak rest kan....


Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
stesen minyak dan petrol pilihan anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...