Wednesday, September 07, 2011

WORDLESS WEDNESDAY - ♥21




Siapa kata orang yang dah bekerja takkan dapat duit raya.....


duit lama...


Rezeki jangan di tolak...alhamdulillah.....

**********************************************************

p/s : murah rezeki I tahun ni...pergi raya rumah orang...tuan rumah bagi duit raya....tahun-tahun sebelum ni..takde pun..huhu.....adakah tahun ni....I nampak macam budak bawah umur..??(perasan..!!!!)wek

pape pun.....alhamdulillah...syukur..


30 comments:

belog|amiyo said...

eh2 mana aci dah keje pon dapat. aku x keje lg pon satu sen tak dapat. haha.

=__=

ninie_azriena said...

ninie pun masih dapat duit raya (n_n)

jom kongsi ww (n_n)
http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/09/wordless-wednesday-10-aidilfitri-2011.html

Rinna said...

Wahh curlast masih dpt duit raya.. sure Nabila awet muda nie.. nampak cam budak2..hehehe.. :)

ana ayesha said...

ala tuan rumah tu ingat nabilah ni budak sekolah

Prince Halilintar said...

boley la bg prince duit raye plak.. xde sapa nk bagi wet raya kat prince ni...hihihi

Leeya Hezlin said...

ok la tu ada orang bagi duit raya..
tak kisah la berapa pun kan..hehe

miratun madihah said...

arghh jealous >.<

fathiahRAIHANA said...

wahhh bnyaknye duit raya akak
kasi la ana ckit hihihihi

aliesha kirana said...

alaaa beshnyee.. AK dpt satu je duit raya.. tupun 5 hengget je..syukurrr ajelah..heheehe

ainz said...

byk nye nabilah dapat duit rayeeeee....sy dapat rm10 je tahun ni..heee...

Faten Rosli said...

eh..eh.. same la kita..
xsangka da keja pun dpt duit raya lg..hehe.. ;p

Cik Ina Do do Cheng said...

akak jeles nabilah dapat duit raya, ni mesti cam budak kecik lagi ni.

nabilah_2908 said...

@belog|amiyo

hehehe,,,rezeki tu...tahun2 sudah..xdpt pun..padahal pergi rumah yg sama... ;)

@ninie_azriena

Ninie dah kerja juga...?? ;)

@Rinna

hehehe....xdenye kak awet muda... :)

nabilah_2908 said...

@ana ayesha

alahai...bdan beso gedabak mcm ni...takde nampak mcm budak sekolah pun..huhuhu...

kalau jalan dengan DD..pegang tangan...org boleh kata yg DD tu anak sy... ;P

@Prince Halilintar

Prince pakai baju smart sangat kot...tu yg orang xmo bagi... ;)

@Leeya Hezlin

yupp..yupp...macam yg Leeya bagi kat sy...hehehehe... :)

nabilah_2908 said...

@miratun madihah

ala..ala...kebetulan je tu dpt... :)

@fathiahRAIHANA

takde la banyak mana Ana...dulu...masa akak umur macam Ana...leh cecah 200 ke atas tau duit raya... :)

@aliesha kirana

hehehe..tul tu..kena syukur...berkat RM 5 tu.. :)

nabilah_2908 said...

@ainz

ok la tu kan..dari takde... :)
sy..tahun ni je bnyk dpt duit raya..tahun2 sebelum ni xde pun..huhu..

@Faten Rosli

hehehe...mesti org ingt kamu macam student lagi.. :)

@Cik Ina Do do Cheng

tak kak...sy ni lagi beso dari Ibu sy...huhu...

Papa Mifz said...

wah masih dpt duit rayo....ni mesti baby face lokking nih...hihi

Bigdaddyz said...

dah besar panjang pun masih terima duit raya...ish2...hehe

Cik Bambam said...

dpt rm2 jek thn nie..kekeke..tuh pon makcik sedekah sbb x dpt duit raya lgsg..hahahah

sizuka[Izzati] said...

bestnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

PENCONTENG said...

hahaha rezeki murah nabilah. syukur :))

ILA HonEyBuNNy said...

wah2 nabilah.....

meh la share dengan ila ckit..hehe...xpun ila mtk wit rya dari nabilah lak..ehhe

Fadzmie Mohamad said...

Duit lama tu orang bagi ea? Memang terbaek~ ^^

Afzainizam said...

Woooo sapa yang bagi duit lama tu... dah tak laku lahhhh.... mehhh bak sini duit lama tu


------Salam Aidilfitri-------
semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat
buat pembaca blog kami
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
Jom Terjah entry terbaru ??
lepat pulut vs lonting jawa

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

hik hik..best best..

dhiera said...

sama la..saya pun dapat duit raya jugak even dah kerja~ hek

sis shuhada said...

haha comel! dapat singgit 2 pun jadilah kan?

asliner said...

itulah..
kite pun alhamdulillah syukur sebab masih dapat duit raya..
walaupun ada sedara yang tahu kite kerja sementara..dieorang masih menghulur..hehe
tapi tahun nie memang susut mendadak'pendapatan'
duit raya..sebab tahun nie tak berjalan langsung..(-__-)

zEri sAfEerA said...

vavava best ah. sy ni mmg patut dpt sbab x keje agi. hehe :D

bighagenjo said...

best...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...