Wednesday, September 21, 2011

WORDLESS WEDNESDAY - ♥24



Ramadhan berlalu......Aidilfitri tiba........



dah timbang berat....??


bertambah....
or.....


share meh..............ye



20 comments:

ainz said...

SEBELUM PUASA = KETIKA PUASA = LEPAS PUASA = LEPAS RAYA

huhuhu... ;p

ikatankasihku said...

nak turun amik masa sikit..huhuhu

YanaMIB said...

berat saya akhirnya bertmbh 2 kg..! yeyy! tgk bln dpn tmbh brape kg lak ^__^

Umie Artoqiemie said...

mestila bertambah yeayyy ^__^

Prince Halilintar said...

berat prince turun mendadak setakat ni...hehe

redza said...

bertambah-tambah huhuhu

Kakzakie said...

Kakak tak nak timbang sebab kalau turun rasanya tidak tapi kalau naik amat besar kemungkinannya...

JunAina said...

kalau bertambah kumgkin penimbang tu ROSAK! hahahaaa...

dhiera said...

saya masih maintain berat ye~

IMANSHAH said...

saya maintain gak..huhu

Ati Masrif said...

tengah berdiet lah
ketika ini ...hehehe

Rinna said...

Ades..tak timbang ler plak..takut nak timbang bleh..heheheh

aliesha kirana said...

lepas bln pose cm dh turun skit, tp skrg cm trauma nk timbang. risaauu! hahaah. sbb mkn xhengat dunia dh ni..

Amni said...

tak berani nak timbang nabilah.. macam makin kurang.. risau ni... hemmm...

YOUsoF said...

Kenapa perempuan senang sangat tambah kilogram ek? Lelaki yang betul² nak tambah ni, susah beno gayanya.. ;D

asliner said...

kejap turun..
kejap naik..
kalau tak jaga pemakanan = berat badan naik
kalau jaga pemakanan=berat badan ditahap sama..=)

ana ayesha said...

dah lama tak timbang sejak pindah tapi rasanya turun .......

Afzainizam said...

uihhhh aku tak pernah nak timbang mmg dah sahhh lepas raya ni berat badan mendadak naik pasal perut makin buncit makan open house..

buat pembaca blog kami
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
Jom Terjah entry terbaru ??
air balang kawin

Tapak Kaki said...

semakin hari semakin bertambah.. barulah produktif.hehe

senydream said...

still maintaince jek kak,huhu2..rse mcm dh mkn bnyk sangt time rye arito tpi brat xnaik2 gak:(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...