Wednesday, September 21, 2011

WORDLESS WEDNESDAY - ♥25



Addicted.......



Di PC...mahupun di Lappy...ade menda ni...


Terdapat di Miss White.....

suka main game tak...??pang

15 comments:

Amni said...

hahahahahah... zombie tu mirul dah game.. amni tak bis lagi.. sakit ati jer.. angry birs lagi la... geram tau!

aliesha kirana said...

wah! rajin men game eh. heheehehe. AK skrg dh kureng sbb laptop xsihat. asal bukak game je terus komputer terpadam. hangin btol. haaha. so dh kureng xtvt men game. sobss

aque said...

fara pown da jarang maen game... hurm...

ainz said...

ahahaha...still addict ngn zombie walaupun dah sampai bunge menyanyi2 last skali tuuu..hik3...

ikatankasihku said...

ni game fav. ajik..asik repeat2 berpoloh kali..huhuhu

Prince Halilintar said...

yg plants vs zombie tu mmg prince expert la dulu2..layan sampai xtido mlm main game tu..

Cik Bambam said...

sy pon kalau dah hadap games..mende len dah jadi terabai.. ehhehe

YOUsoF said...

Sangat² suka main game, tapi harap² tak leka la.. kan.

Game atas pernah tengok kawan main je.. Game bawah tu main 3,4 kali je. Sekarang tak usik dah. ;D

asliner said...

erm..
dulu time guna laptop ade jugaklah main zombie tue..
tapi bila dah tuka guna netbook..
dalam netbook pun takde game..
sangat bersyukur kerana diri 'cepat bosan' main game yang sama..hehe
at last, tak sentuh langsung pun game..=)

ana ayesha said...

tak blh mulakan nanti terleka

PENCONTENG said...

saya tak suka. saya addict dengan fb, twitter , blog hehehe

Umie Artoqiemie said...

dalam laptop dah takde game ni lagi.. lindu ouh,,,

Afzainizam said...

alamakkkk belum try lagi sekarang ni aku kemaruk poker dalam face book tu... menang juta-juta rugi pun juta-juta...

aku nak try lahhh game ni... senang tak.. klu payah karang sakit kepala aku ni

buat pembaca blog kami
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
Jom Terjah entry terbaru ??
air balang kawin

Tapak Kaki said...

aku suka main game mario brother je..

senydream said...

xthu pape coz mmg xsuke sngt maen2 game nih,huhu2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...