Wednesday, September 28, 2011

WORDLESS WEDNESDAY - ♥26



Kasih kita hingga ke akhirnya........loveu





you all pula macam mana...?


24 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

suka tgk org tua berjalan mkn angin sesama :)

Amni said...

biasa yang orang putih yang banyak loving camni kan.. melayu? jarang-jarang.. uhuks..

KAMIHIDUP said...

comel.

~cik tiram~ said...

sweet... ^^

ainz said...

setuju cakap amni...melayu jarang sangat...

teringat cerita The Notebook..bila dah tua,si isteri mengalami amnesia..hari2 si isteri tak ingat siapa suami dia..si suami setia bacekan diary kenangan mereka bersama...bile ingat, esok lupa balik..baca lagi...setiap hari! sangat terharuuuuu...

ikatankasihku said...

tandus di tengah jalan pabila kasih tidak kesampaian...

Kakzakie said...

Mencari keindahan disebalik laluan hidup yg panjang...

aliesha kirana said...

suka suka! tp btol kata amni. susah nak jumpa pasangan melayu yg still lovey dovey ble dh tua...

tok n wan AK pulak, ble wan AK sakit, baru nmpk tok AK mcm caring kt wan AK. ehehehe. suap2 makanan. auww.. hehehe

Ati Masrif said...

suka tgk pasangan veteren yg
masih malu2 bila berbicara...bestlah :)

redza said...

bahagia hgga akhir hayat

Prince Halilintar said...

Moga dpt berkekalan hingga ke syurga cinta abadi...kita nak bersama dengan pasangan kita biar hingga ke syurga..maknanya " u are the first and last "....Mudah-mudahan kan

WuMing said...

Sama laa.. Harap macam tu laa.. Dan juga berharap WuMing akan pergi dulu sebelum mereka...

Kerana tak sanggup lihat siapa pergi...

d_tieah said...

Sampai tuaaaaaaaaaaaa..

YanaMIB said...

setiap psgn mmg mengharap kasih syg hingga ke syurga..comel kn tgk warga emas dating =)

Judiene said...

Sejuknya hati tengok gambar-gambar ni.
Taktau la kenapa.
Hehe.

Rinna said...

Happy jer tgk couple.. Harap weols pun bahagia hingga ke akhir hayat.. :)

sizuka[Izzati] said...

auwww sweet!

nunama said...

Sweet2. :)

Macam Ummi dan Abah. Nanti nak macam tu jugak. Kalau suami (kalau ada nanti) xnak, akan paksarela dia. Haha. ;p

Umie Artoqiemie said...

saya pun suke tengok old kapel ni. sweet sangat :”)

Heidi Shafiq said...

umur 25 old tak? aku dah couple 9thn.. :)

Solihin Zubir said...

for the rest of my life.. i'll be with you..

YOUsoF said...

Like!

Masing² dah masak dengan perangai masing²..

ILA HonEyBuNNy said...

arap2 ila tua2 nanti masih romantik macam ne, macam muda2...ehheheh

Afzainizam said...

eeemm mmg orang putih makin tua makin romantis dengan pasangannya....

bagus kan kalau kita dah tua buat cam ni


Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
stesen minyak dan petrol pilihan anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...