Friday, September 30, 2011

YOU ARE GROUNDED



Siapa la yang kena grounded tu yer....?? hehe...

budak ni le......


Hukumannya........
NO INTERNET for 1 week...

Notty sangat....kan dah kena...huhuhu....


Bila takde internet...sure boring....so my dad suruh dia buat latihan Math...
My Dad yang buat soalan sendiri...kemudian suruh la dia jawab...

Muka boring.......biasa lah..bukan favorite subject dia.....
cuba bagi dia novel...majalah or comic...suka lah...
bak kata pepatah,,,

" Ibarat tikus jatuh atas beras........."

senyap je...tau-tau dah habis baca...


siapa yang monitor...??
Kakak dia ni la...siapa lagi...sambil monitor...sambil snap-snap gambar dia..

My Mom & My Dad janji..tiap kali exam...jika dia berjaya dapat markah 90% ke atas....
dia boleh dapat buku.....tak kira la..majalah....or novel...
nanti la..kalau ada masa...I tunjuk koleksi majalah & novel Ana Muslim yang dia ada...
Dia ni peminat no 1 Ana Muslim...wek

p/s : ramai juga yang sangka kan Si DD ni anak I...oh tidak.....huhuhu...and....ada juga yang sangkakan Adin itu adalah I...tak caya..cuba baca komen pada entri TANJUNG EMAS yang lepas...itu adik I juga.....
Kami 3 beradik.....and muka-muka mereka memang selalu keluar di sini.....muka empunya blog je jarang..jarang...wek

18 comments:

ainz said...

muke terpakse buat latihan math..huhu..comel.. ;)

ikatankasihku said...

cian dd muka masam je.. :(
yaya pun da start kene buat ulangkaji, pekse dah dekat..huhuhu

gadisBunga said...

takpe DD. welcome to the club. dulu kak GB pun cemtu jugak tau. siap diharamkan tgk tv lagi. huhuhu~

Amni said...

jarang2 yer? hehehe.... kita kan low profile.. hihi...

sian DD.. tapi tak pe... ni la yang akan buat dia lagi semangat.. hehe

YanaMIB said...

haha terserlah keboringan dlm wajah dd =P

eh muka tn blog pernah kuar blog ke?? mcm xpernah nmpk je..huhu~

Cik SHiNJU said...

tingat zaman kecik..kalau kena denda/hukum mmg monyok jer la...xleh p 'menakal' ngn kawan2 la jwbnye..

oya said...

kene belajar rajin2 gitu..

Kazaztan Team said...

mmg msm betui muka tuuu

Cik Ina Do Do Cheng said...

nabilah ciannya dd kena hukum. mesti boring tu kena belajar.

Nabilah pasal widget, pegi kat recent post, tingalkan thumbnail je, no sumarry,, kat situ nabilah adjust yang mana perlu.

ana ayesha said...

abg hafiz pun biasa jugak jadi mcm ni tapi waktu nak exam jer, no internet

~cik tiram~ said...

comeyyy je DD..hehe

munna said...

sama macam kak munna plg tak suka subject math

sizuka[Izzati] said...

wah sama!minat ana muslim jugak.hehehe sekali sekala grounded sebab nak didik ok je.yg pnting jgn2 nakal2 lg ye :)

aliesha kirana said...

alahai.. ciannye. tgk muka pun tau tgh xde mood. hahaah.

ehem. AK tahu wajah tuan empunya blog. lalaalala.. heheehehe

dhiera said...

ala, kesian ye. nak exam ye.. good luck ye adik~

dhiera said...

ala, kesian ye. nak exam ye.. good luck ye adik~

asliner said...

muke empunya blog jarang2 keluar ke?
ke tak pernah keluar langsung kak?
kite tak pernah nampak pun..
sipi2 adelah..hehe
ke time dulu2 je akak pernah tunjuk muke akk? ^^

Afzainizam said...

uuhhhh kesiannya dia tuuuu... muka dah monyok ajerrr.... nak wat camnerrr... ni bukan kes dera pun untuk kebaikan jugak


Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
stesen minyak dan petrol pilihan anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...