Saturday, October 15, 2011

BLOGGERS...JOM MENDERMA !!




Hari ni I nak ajak you all semua buat amal kebajikan sedikit...
I yakin kebanyakkan bloggers sign up dengan Nuffnang...

berapa dah earning you all...??

dari earning yang kita dapat tu...apa kata kita berikan sedikit pada yang memerlukan....

nak beri kepada siapa...?



Rumah Aman di bawah program

TLC PROMISE ME SEASON 2


yang dijayakan bersama-sama Nuffnang, Chrup Chrup & MilkADeal







anak-anak Rumah Aman


ala....bukan minta banyak pun....paling sedikit yang you all boleh bagi adalah RM 1 sahaja....
sumbangan yang kecil itu mampu memberikan perubahan yang besar buat mereka....

macam mana nak menderma...??

mudah....mula-mula you all clik link ini..

TLC Promise Me - For the Children of Rumah Aman

baca la dulu penerangan di situ....kemudian you all akan jumpa kotak ini..
lengkap dengan nama & jumlah earning you all





you all boleh pilih berapa banyak yang you all nak sumbangkan...
dengan hanya click-click sahaja...see mudah kan...??

dalam 5 minit...you all akan terima email dari Nuffnang mengesahkan transfer earning yang you all dah buat...




kot la pada yang baru join Nuff....earning pun tak cecah RM 1...
kalau mahu turut sama menderma...boleh la bank in kan ke dalam akaun Maybank
Rumah Aman ( 562106720433 )

kalau guna bank transfer....emaikan sahaja resit kepada
tlcpromiseme@nuffnang.com

untuk keterangan lebih jelas....boleh rujuk di sini..

Donate to Rumah Aman with just a Click!


special thanks to : Rumah Aman & Rumah Aman 2

19 comments:

IMANSHAH said...

usaha murni

aliesha kirana said...

wah! AK baru tahu. nak derma jugak la! thanks info yg berguna ni nabilah!

redza said...

bagus2..sama2 membantu mereka yg tak bernasib baik

ikatankasihku said...

saya dah..walaupun baru join nuffnang, n baru sikit je dpt, tetap nak bagi jugak..janji ikhlas.. :)

Prince Halilintar said...

prince pun dah lame xtgk bape dah earning prince dlm nuffnang tu..

insyaallah akan bersama2 membantu rumah aman ni..

Amni said...

amni pon tak tau ada earning tak nuffnang amni.. Hee... Tp boleh la kalau nak bank in guna maybank terus..

PinQib said...

wahhh.. nuffnang is da best.. hebatnye.. =p

En iLham said...

bagus akak ni
membantu kepada mereka yang lebih memerlukan
insyaallah ganjaran berganda

MiMiEy :) said...

wah, akk mmg prihatin lah
betul tu, derma rm1 pon bermakna jugak jgn derma banyak2 tp x ikhlas.

huhu, x de nuffnang pon

ILA HonEyBuNNy said...

thanks nabilah...

done...;-)

asliner said...

akak!
akaun nuffnang memang ada..
tapi dah tak boleh bukak..
bnyk kali kite cube..huhu

ade care tak nak overcome prob nie? (-____-)

Leeya Hezlin said...

thanx for sharing nabilah.. >_<

Papa Mifz said...

membantu yg memerlukan....thx kongsi info nih...

Zul Fattah said...

Alhamdulillah.. sama2lah kita menderma

Afzainizam said...

Satu bukan bererti sedikit tapi besar nya merubah sesuatu kehidupan yang memerlukan bantuan


So mari kita suport usaha baik ini...



“Katakanlah, sesungguhnya Tuhanku melapangkan rezeki bagi siapa yang dikehendaki-Nya di antara hamba-hamba-Nya dan menyempitkan bagi (sesiapa yang dikehendaki-Nya)’, dan apa saja yang kamu infakkan, maka Allah akan menggantikannya dan Dialah pemberi rezeki yang sebaik-baiknya.” (Surah Saba ayat 39).









~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
jamming show Volume 10

Umie Artoqiemie said...

dah tahu pasal ni...
:D
Nuffnang sangat baik hati :D

JunAina said...

tangan yang memberi lebih baik dari yang menerima...insyaallah amal kita akan membawa berkat.

dhiera said...

baru je menderma~ he

ainz said...

earning sy tak banyak pon..memang tak layak nak redeem..huhuhu...dari biar je camtu dalam nuffnang, baik salurkan pada yang memerlukan..

Thanks for the info,nabilah..sy tak amik port sgt bab2 nuffnang ni..huhuu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...