Monday, October 10, 2011

CETUSAN RASA



terasa seperti ingin luahkan sesuatu..

apa kata hati.....

hati memang mudah berkata-kata..

tapi nak di zahirkan dengan tulisan...

tak semudah yang disangka..




mood jiwang melanda....myb entri ini akan di delete pada keesokkan harinya... nity nite dear fwens..(^_~)V


posted from Bloggeroid



update -----> ok lah...xmo delete... (^_~)V

16 comments:

Afzainizam said...

Lumrah manusia beb... sesekali nak ada jiwang dalam hati... baru meriah sikit...

bukan mudah nak lafazkan yang tersirat... hati mengatakan ye tapi mulut mengatakan tidak... itu tandanya ada perasaan dan malu nak luahkan



Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
wiper silikon dan wiper kereta biasa

redza said...

sy pon dok layan jiwang nih..kul 4 pagi ehehe

En iLham said...

hehehehe
biaselah tu kak
mood jiwang ni memang datang pada waktu tak disangka-sangka
hehe

Prince Halilintar said...

eh..knape nk delete??slmt prince sempat bace..hihi

sesekali post entri jiwang ape salahnya...layan je...soal hati mmg sukar dimengerti kan..

aliesha kirana said...

ok sempat bace! kdg2 mmg dtg mood jiwang kan..hehe

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

opss..nasib sempat baca sebelum nabilah delete..rs hati hanya Allah sj yg faham kan..

gadisBunga said...

awak. tak payah la delete....

sok sok bila baca balik mest akan terimbau memori. memori yang hanya awak faham. :)

YanaMIB said...

oke sempat bc seblom di delete..haha =P

Amni said...

kalau amni, selagi orang tak kenal kita, selagi tu kita senang nak luah.. cumaa... hemm... sekrang amni agak terbatas.. tak macam dulu.. agak stress jugak.. rasa nak bukak lagi satu blog luahkan perasaan,...=p

nabilah_2908 said...

@Afzainizam

yupp...bila time sunyi sepi...on kan pulak lagu2 jiwang...ha...mula la hati berkata-kata...

ingin di luahkan...tapi....biar je la kata-kata itu kekal di dalam hati... :)

@redza

4 pagi...? tak boleh tido ke Mr Red..? :)

nabilah_2908 said...

@En iLham

iyer ke...? kalau akk..time jiwang ni bila keadaan tu sunyi...ha mula la...hehehe.. :)

@aliesha kirana

sesekali layan perasaan...takpe kan.,,? :)

@Prince Halilintar

yupp..yupp..setuju dgn Prince...soal hati....hanya Allah yg benar-benar mengerti... :)

nabilah_2908 said...

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

yupp..yupp...hehe.. :)

@gadisBunga

ada betulnya juga...ok..ok..tak delete.. :)

@YanaMIB

hehehe...xjadi delete... :)

@Amni

kalau mampu...nak juga luahkan...tapi bila nak luahkan tu..tiba2 blank..tak tau nak gunakan perkataan apa..huhu.. :)

ainz said...

samalah kita...hmmm...tak terluah dengan kata2..nak tulis kat blog..dari hari ke hari bertangguh..betul cakap amni..blog dah terbatas..jom kita bukak 1 blog, share ramai2 nak?pastu kita privatekan...huhuhu..boleh ke camtu?

nabilah_2908 said...

@ainz

ok gak....sesama kita je yg boleh baca...huhu... :)

ikatankasihku said...

ehem...:)

YOUsoF said...

Sangat sokong entry ini!


Kalaulah nak zahirkan tu semudah ABC.. Kan bagus.. ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...