Tuesday, October 11, 2011

CINTA ELYSA



Hello............hai

You all tengok tak cerita CINTA ELYSA ??


ada yang tak nak tengok sebab ada Fasha Sanda kan...??
I tak kisah la pulak...masa tengok cerita ni...ketepikan la segala kisah Si Fasha...pandang dia sebagai Elysa..
Fasha ni pandai la berlakon....pujian ikhlas ni...menjadi...

tapi...I rasa Fasha agak berisi sikit dalam cerita ni...huhu...lantak lah...


I suka yang ni.....hehehe....malu2

Berkenan dengan dia sejak dari siri Juvana lagi...


Johan Asari

dalam keras-keras dia..ada lembutnya........ I lyke......!!malu2


auuu...daring tu.....
errr.....tak berat ke...? huhu...


tengok legan dia tu..huhu....


suka gambar ni....

ada gossip2 mengatakan mereka ada hubungan istemewa...
hope biar lah ianya sekadar gossip je...

Johan boleh dapat yang lebih baik dari ni....huhuhu...pang

Sedikit sedutan untuk episod hari ini..episod 5


adakah mereka akan berkahwin.....??


special thanks to : CINTA ELYSA FB FAN PAGE

p/s : suka lagi cerita-cerita macam ni...compare dengan cerita hantu..or cerita2 lawak 'pandai' yang tah pape...huhu...

you all pula macam mana....? pang

24 comments:

Amni said...

tak boleh kawen.. ayah kan adik beradik ngan ayah,, err.. kan? mak lain, tapi atok dorang sama... huhu

suka nak tengok citer ni sebab fasha sandha.. serius minat giler kat fasha.. hoho

Ieda Al-Habsyi said...

mcm bosan jer citer nih..

ainz said...

best! sebab ade botakk..hehehe..fasha sanda pun pelakon yang sangat berbakat..masing2 berjaya membawa watak masing2.. ;)

pipoq said...

aiseh..tak tengok pun citer ni..

En iLham said...

hehehehe
kadang2 tgk jugak cite ni kalau sempat
memang best

YanaMIB said...

pernah tgk gitu2 je..fasha berlakon mmg best lah..serius respect kt beliau..hehe~ suka gak tgk mamat tu digandingkan dgn fasha..mcm suwit je kan? =P

Prince Halilintar said...

prince gan housemates pun layan gak tgk cite ni..malam ni kan..xsabar nk tgk..hehe

redza said...

xtgk pon hehe

lieynanilaz said...

x follow sangat citer ni...tapi suka ngan hero dia..ahakss.

Kakzakie said...

Kalau siaran hari sekolah kakak tak dapatlah nak tonton ZN. Kakak pun suka hero dia nie... Bukan calang-calang org tau. Pernah keluar dlam WHI dia anak datuk tau. Education pun tinggi dlm bab agama - tak sangka jadi pelakonlah pulak...

munna said...

kak munna pun dah sangkut dgn citer ni dan jiwa & lara

ikatankasihku said...

tak tgk pon lagi cite ni...nampak mcm best jer..budak gengster jadi mat bunga.. :)

sizuka[Izzati] said...

cam best je cite ni hehehe~

Qaseh dalia adelia said...

tengok , best cite ni .. fasha sandha cantik je dia kan , memang suka dia berlakon ..perangai dia tu tolak tepi .. hehe

aliesha kirana said...

eh pemikiran AK sgt sama dgn nabilah! heheeh. mmg la xske fasha sgt, tp bab lakonan, die mmg hebat. so xkisah sgt, lgpun nk tgk citer tu sbb johan ashaari! hahaha.

mmg seswai sgt watak tu ngan dia. hehe..

dgr citer, cikgu zakiah juvana tu pn nk kt johan. hehe..

ehem. AK tau jenis org cm Aril Cinta Elysa tu, ciri2 idaman nabilah kan! hehehe.. keras diluar, lembut di dalam. heheheeh

Ayuraza said...

minat je kat fasaha walaupun artis kontrovesi gitewwww..hehe

n minta jugak mamat tu..hehe..macho giler...

Ati Masrif said...

peminat setia cite ni tau...

kak ati suka lelaki macam gini
kurus tapi ada muscle dan muka
sombong sikit macam hb kita ...hehe~

Papa Mifz said...

wife papa mifz kamain benci ngan fasha sandar nih...

JunAina said...

wahhh...kak aina pun tak sabar nak tunggu malam ni. remote mama pegang ye...sapa2 nak tengok channel lain sila masuk bilik tengok tv 14 inci ye!

dhiera said...

sedih episod cinta ellysa minggu ni kan?

ILA HonEyBuNNy said...

ila suka gila cerita neh.tetiba jatuh cinta tgk cerita neh...

suka ariel tu...ganas tapi sbnrnya hati dia lembut..hehe

beautiful_rose said...

layan gak citer ni.
lelaki tu nampak sweet mukanya =p

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

akak pon suka kalau fasha berlakon..dia pandai bawak watak..


tp akak x tengok cerita nih..malaslah..akak mmg kurang gemar cerita melayu..


izreen izminda (cikgu zakiah) makan hati tgk keakraban fasha dan botak ni keh keh keh

YOUsoF said...

Kadang² layan jugak cerita ni. Fasha cantik. Lakonan Johan BAIK tapi masih ada ruang untuk jadi lebih mantap.



Ingat senang ke nak berlakon depan kamera.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...