Thursday, October 06, 2011

HECTIC THURSDAY



Hye fwens.....!! singgah kejap je ni.....
busy la hari ni...tengah siapkan proposal....hari ni gak kena siapkan...



agrhhh...!!! menci la last minit macam ni.....kelam kabut jadinya....

ni pun stop jap.....lunch hour kan..huhhu..

ha...tadi pulak...Miss Red sakit lak....tiba-tiba tak mau hidup....rupa-rupanya ada masalah bateri.. alhamdullilah....Allah permudahkan segalanya...
"Rabbi yasir..wala tu asir.."



Call my super dad....dia datang walaupun tengah busy....love you ayah..!! time kasih sangat-sangat..!!



and...dia juga datang bersama abang pomen.....yang sangat HANDSOME...
I tak tipu...ingat nak snap je gambar dia..tapi segan lak..huhu...

sempat lagi kan...?
tapi abang pomen tu dah kawin...wife dia ustazah lagi you...comel je orangnya...padan la die dua orang....

wokeh lah..nak pi makan jap...if sempat habis keje ni..nanti I singgah kat blog you all lak eh..
take care dear fwens...!!


14 comments:

YanaMIB said...

ai pn busy hr ni..kena siapkn modelling senior nk check hr ni jugak..grr juling mata..huhu

eh kita pn klu ada mslh kete mesti call ayah..tp skrg encek asben la jd superhero..ngeh³ =P

Umie Artoqiemie said...

abe comel wife ustazah.. sempat lagi sis apdet blog dalam tengah rushing ni. keh3..

Prince Halilintar said...

wah..sempat berkenalan dgn abg pomen tu lagi..slmt kete xde ape2 sgt..smga berjaya buat proposal tu nabilah..

redza said...

sempat lg tu ahaks

sizuka[Izzati] said...

wah sibuk nampak nabilah arini.sempat jeling abg pomen ye hehe~

beautiful_rose said...

amboi...kemain ye abg pomen hensem.
moge2 miss red kembali sihat la ye =)

Papa Mifz said...

smlm kete staff papa mifz pun rosak...call ayah dia gak...hehe

aliesha kirana said...

alaaa..tringin nk tgk. heheehehehe... abang pomen encem suami ustazah..heheehee

MiMiEy :) said...

wah, kalau x kawen lg pomen tu tah2 dah kena ngorat dgn akk dah.

hehe

just kidding :P

Oasis said...

Ok, siapkan proposal tu k. Nasib baik mua dah settle, lain kali periksa kereta tu dulu setiap masa. Hehehe

ILA HonEyBuNNy said...

ila pun xsuka wat kerja last mint nabilah...mmg kelam kabut n otak xdapat pk dengan tenang...sbb serabut...hehe

yeahh..ila pun dah xbz neh.ngeh3

ikatankasihku said...

sy pun tak suka buat keje kelam kabut..huhuhu

nasib mr red dah ok..putih sy pun dah elok..fening2 kalau kuda kita meragam.. :(

Kakzakie said...

Nasib baik daddy sentiasa bersedia. Kakak pun sama kalau bab kereta isi minyak je tahu... lain jangan tanyalah... Eh... cuci pun ok gak..:)

Afzainizam said...

oohhh semoga cepat sembuh miss red tu yerrr.... patah kaki kalau tak ade miss red ni kan...

nasib daddy ade....

Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
skuter sanyang motor sym

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...