Saturday, October 22, 2011

IT WILL RAIN



Happy Saturday dear fwens.....hai

Hari ni I nak share dengan you all lagu dari

Abang Bruno Mars

yang bertajuk..

...IT WILL RAIN...

meh dengar kejap



tersentuh dengan lirik lagu ni...

I’ll never be your mother’s favorite
Your daddy can’t even look me in the eye
Oooh if I was in their shoes, I’d be doing the same thing
Sayin there goes my little girl
Walkin’ with that troublesome guy
But they’re just afraid of something they can’t understand

Oooh well little darlin’ watch me change their minds
Yeah for you I’ll try I’ll try I’ll try I’ll try
I’ll pick up these broken pieces ’til I’m bleeding
If that’ll make you mine



so...guys out there.....fight for your love....!!

kalau keluarga menghalang......jangan la ikut je...
cuba tanya...kenapa mereka menghalang....
kalau yakin dia mampu berikan kebahagiaan....yakinkan orang tua mu bahawa dia la yang terbaik...

jangan la sampai kurang ajar dengan orang tua pula yer...

kembali la kepada Allah...

mengadu la kepada Nya....mohon agar diberikan petunjuk...agar pilihan yang dibuat itu adalah pilihan yang terbaik



lastly...percaya la pada jodoh

andai sudah tertulis dia untuk kamu....walau jauh terpisah...
satu hari nanti..pasti akan bersatu..

Insya' Allah....



have a great weekend dear fwens....!!! muah

17 comments:

Umie Artoqiemie said...

aww awww :’(

aliesha kirana said...

benar sekali. hmmm lagu bruno mars lg eh nabilah. mmg suke sungguh die eh. sori lama xjenguk sini. ^_^

PinQib said...

fight 4 i only if it is worth for it ;)
Morning

ainz said...

Kluar je single ni,trus dnld..sedey,kan..tibe2 rase nk ngis..huuu..btul ckp nabilah tu..kita kene gak usaha wlaupun jodoh dh ditetapkan utk kita..

ikatankasihku said...

wah pagi2 mood jiwang ni..hehehe

Cik Ina Do Do Cheng said...

pasal roti rasanya tak payah balikkan sebab , akak bakar atas redai.


nabilah cik ina percaya pada jodoh.Insyallah, cik ina kahwin ngan suami sekarang selepas berpisah 5 tahun ngan dia, jumpa balik trus kahwin.

sizuka[Izzati] said...

niceeee.nabilah minat bruno mars ea :)

merahitujambu said...

insyaALLAH..moga2 yaa..


**xpela pasa header tu lau dh boring leh oder kt sy..xde rezeki sy laa tu..heeheh...

YOUsoF said...

Dah dengar lagu tu sekali tapi tak masuk kepala sebab tak nampak liriknya. Tapi bila dah baca ni, baru dapat rasa.. ;)



"andai sudah tertulis dia untuk kamu....walau jauh terpisah...
satu hari nanti..pasti akan bersatu.." AMinnn...

pipoq said...

kalau dah jodoh tak ke mana..

Farhana Jafri said...

lagu bru bruno mars!!! xdgar lagi.. and yes, lirik dy so meaningful!! :D

Papa Mifz said...

lagu bruno mars mmg sedap di dengar...

PENCONTENG said...

'jangan risau pasal jodoh, semua insan telah ditetapkan pasangan masing-masing, sedangkan selipar jepun pun kena ada sebelah kanan dan kiri”

hehehe

merahitujambu said...

i always love u 2..=p

dhiera said...

suka entri ni mcm terkena pada diri sendiri..

dulu ayah tak suka pasangan kita, sekarang alhamdulillah. dorang dah boleh borak-borak dan bergelak-gelak.

Leeya Hezlin said...

nabilah memang suka lagu-lagu bruno mars eh???
>_<

Afzainizam said...

lagu-lagu bruno mars aku suka gak layan...


ala-ala jiwang sikit...

Jodoh tu tak kemana Hanya belum sampai masanya. Ia bagai menanti jambatan untuk ke seberang. Kalau panjang jambatannya jauhlah perjalanan kita. Ada org jodohnya cepat sebab jambatannya singkat.

Maaf lama tak ziarah kamu semua.. Minggu lepas out station lerr...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip cari kereta terpakai proton perodua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...