Monday, October 10, 2011

LAWAK KAMPUS



Happy Monday dear fwens...!!!muah

Terkena Monday Blues la..huhu...tapi tak boleh nak layan sangat...sebab kena siapkan 2 report..

kepada yang terkena Monday Blues...meh layan

LAWAK KAMPUS

mampu juga la menceriakan hari Isnin yang serba lemau ini..

tp agak haluskan tulisan... try la besokan mata you all yupp...


kalau dah namanya Blogger.....hehehehe........


I like this....hehehe...
Ini baru cikgu....kalau Boss you all tau...yang you all ada blog....how eh...?? hehe...



auch..!!!

hahahaha......
nak tanya ni...ada tak Boss you all send friend request kat FB...? you all accept ke tidak..?

ada gak kawan2 I yang Boss dieorang begini...dalam dilema samada nak accept or tidak...bila tak accept...siap Mr Boss tanya kenapa...hahahah...

hope tidak la terjadi pada I.....kalau jadi pun...harus I hide segalanya dari Mr Boss...

tapi kalau blog...?? jeng...jeng...jeng..........wek

Kalau Mr Boss ni...dia tak kisah staff dia layan internet...yang penting..
KERJA SIAP DENGAN SEMPURNA
Boss you all pulak macam mana...??pang

psst....nak baca lagi....?? like page ni yupp....GEMPAK STARZ

22 comments:

Prince Halilintar said...

prince nye opis siap ade group fb sendiri lagi..hehe..betul kate nabilah tu..janji keje siap..tapi blog ni bos xtaw la..hehe

Ieda Al-Habsyi said...

akak memang suka baca lawak kampus ni, gelak guling kat opis selalunya kalo tak dpt nak beli majalah dia hehehe :)

pipoq said...

bos aku ok je..nak buat ape pun suka ati je..janji kerja tak terabai..

dhiera said...

haha..saya terkena monday blues~
setakat ni semua tu tak pernah terjadi. even collegue pun tak tahu fb saya. relieve.. haha

ainz said...

thanks..tergelak kejap bace komik ni..huhuhu...memang dah lame tak layan...tak sangka depa pun blogger gak! ;p

PS: time sekolah menengah dulu memang addict sgt2 kat gempak..lepas matrix, dah kurang bace komik..

redza said...

zaman study dulu mmg peminat gempak tp sekarang langsung xbaca dah..

yup betul tu kerja mesti siap

ikatankasihku said...

hahaha lawak...
bos tak perlu tau semua tu..yang perlu tau, keje semua siap sebelum balik ....

❤NazirahMoktar❤ said...

bagus la bos kakak mcm tu.skurg2 dia percaya kat pekerja dia & hasilnye pekerja die pon akan buat kerje elok2 kan. :)

Cik Bambam said...

bos ai x sporting langsung..dia potong terus internet connection!! hampeh.. kena bawa broadband sndiri..hahahaha.. then all my colleague yg dlm FB..smua i unfriend..bahayaaa wooo! ehhehe

En iLham said...

saya ni jenis approve je sesape yang add sy kak..walaupun tak kenal...lecturer lah selalu add kt fb ni..risau gak nak approve..tp approve je lah..hehe

Rinna said...

Hahahah ngeri gak laa..kalau boss nak add kat FB.. kalau dah accept tak leh laa nak citer yang bukan2..kan.. :)

hasni said...

HUHU
saya baru nk stat blogging semula
dah terkna monday blues
nice to meet u again sis

Papa Mifz said...

si mangsa darah dah melimpah ruah sompet lg nk bergambar...hadui..haha

MiMiEy :) said...

mimi dulu rjin beli komik lawak kampus.
seronok giler.
sekarang ni je dah x beli sebab lbih suka bli novel.
hahaha

aliesha kirana said...

hahaha lawak! tp AK pun sllu terpk, mcm manalah kalau bos terjumpa blog AK. kantoi hr2 AK update blog. haah. eeii mintak jauhlaa..xmo kantoi! huhuhhu.. mcm seram je kalau bos tahu..

bos ade fb, tp xpenah lak die add. heheeh.. aaa xmoo!

kella said...

hahhahaha.. nabilah, kita tak add dan cuba untuk menyembunyikan diri dari diketahui oleh bos bos.. hehehe.. cuma segelintir aje yang tahu fb tu... tapi belog ni lansung la tak berapa orang tahu... hehe

YanaMIB said...

rsnya bos ai tau je ai ada blog..tp dia xtahu url apa..hikss..segan kot klu bos baca..dh la merepek..mcm stalker pn ada klu dia bc..ngee~ =.=

gadisBunga said...

ahahahaaa. tolonglah! nitemarenye kalau bos tau blog n fb kite.

sebab tu kite tak reveal identiti kat blog. tapi sekarang pun dah ramai kenal ni. hahaha!!!

merahitujambu said...

lama x baca gempak.kalau dulu rajin langgan

asliner said...

kelakar lah gambar yang kedua..
hik3..
erm..takde bos..
jadi bos saya tak tahu kewujudan blog nie..hehe

IMANSHAH said...

singgah baca komik

Afzainizam said...

uihhh zaman aku aku suka majalah ujang dan gila-gila.

eemmm aku pun sama suka curi-curi buat blog ... bos aku tak tau aku ada blog ni.... tapiiii kerja semua dah siap..... kira ok lah tu...

Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
wiper silikon dan wiper kereta biasa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...