Friday, October 28, 2011

PAGI JUMAAT



Sejak menjadi penumpang ni.....banyak benda and macam-macam gelagat pengguna jalan raya yang I boleh perhatikan disepanjang perjalanan dari rumah ke tempat cari makan ni...

meh tengok sikit meh....


semalaman hujan turun...pagi ini matahari bersinar dengan cerianya.....
ini la buah mangga yang ada depan rumah I...baru dua biji...huhu...


kasi dekat sikit....mmm.....sikit masa lagi dah boleh petik la kot....time ni mesti buah mangga ni dah tak masam lagi dah...rasa dia lemak-lemak gitu...sedap..!! malu2


Matahari muncul lagi.......


kipas susah mati MU la adik ni...huhuhu...


Ini sangat la tak digalakkan yer.....tengok la....adik tu takde helmet pun....yang mak dia lengkap lak berhelmet bagai....

ish....bahaya la macam ni...kot la accident....dah la jalan tengah sesak...hmmm...no



dan ini gambar terakhir.....I senyum sendiri bila nampak number plate ni..hehehe....
dok verangan nak number plate ni gak.....huhuhu... wek


wokeh...sekarang ni tengah hangat tentang Perlawanan Akhir Piala Malaysia
pada 29 Oktober 2011 ini..

eh...esok la kan...?

photo credit
rasa-rasanya pasukan mana yang akan menang eh...?


24 comments:

pena rozie said...

GAnu menang....

sue sopian said...

owh..nabilah sokong mane? hehe..

♛ NazirahMoktar ♛ said...

sebab sy 3 tahun dok ganu,sya pilih ganu la :) hihi

YanaMIB said...

time kita driving xpasan sgt keliling kan..bila jd co-pilot mcm2 leh tgk gelagat org..hehe..

ehemm kita sokong negori 9..haha wewewe~ ^__^

Leeya Hezlin said...

besarnya mangga tu..
mesti best sebab mangga lemak..
leeya memang suka mangga..hehe..

hmm,leeya sokong n9 sebab leeya orang n9..
hobin jang hobin.. >_<

nurkaloi said...

nogori laaa sis ! hahaha


eghh pape punn terengganu saingan yg hebat juga @__@

MiMiEy :) said...

x minat bola,
so x tau pon esok terengganu lawan n9.
hahaha.

sokong ganu kot.hahaha

Rinna said...

Eeeii tgk mangga tuh..cam terasa2 lak masam2nye tuh.. tapi kalau lemak mesti ada manis2 gitu.. :)

Kalau bola.. tentu laa akak sokong N9 heheh hobin jang hobin.. :)

Amni said...

rasanya ganu menang.. tahun ni dia macam lebih menyerlah je amni tengok.. wahhh...

manggau tu kalau ulam, sedap tu.. kecur liur teringat mangga kat umah.. fuhh..

Papa Mifz said...

insyallah den yakin n9 monang...hobin jang hobin...!!

Kakzakie said...

No. plate tu boleh tempah ZN. Bayarlah sikit dgn JPJ.

Bola kakak tak sokong mana-mana sebab Johor lama dah terkeluar huhu...

ainz said...

terengganu!!! yeay!!! ape kes sokong terengganu,ni?? huhuhu..

Cik Bambam said...

hobin jang hobinnnn! hehehe

Prince Halilintar said...

team negeri prince dah kecundang...mls la nk sokong..haha

sori lame xdtg sini..

ILA HonEyBuNNy said...

senyum gak ila tgk nber plat 2908 tu..heheh

mesti ganu menang kan..ehhe

Ann Huda (Ate) said...

Peminat bola? Ate tak pandai tgk bola sakit jantung... hehehe.

oya said...

mmg smngat bola..nogori ye menang..

dhiera said...

hahaha... mana2 pun bole menang. hek

Ati Masrif said...

banyak boleh di menungkan
sepanjang jalan kan...wink* wink*

ikatankasihku said...

bahaya takde helmet kan..

admin said...

follow blog ni jugak jomwayangku.blogspot.com

afzainizam said...

ihhhhh mangga perrgghhhh teringat kerabu mangga tapi yang agak muda baru sedap sedap masam

uihhhh budak MU naik motor tu tak pakai helmet keras kepala dia agaknya

aku jangkakan Negeri sembilan agaknya monang

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
Sound for breeding lembu pejantan

asliner said...

melihat sejarah2 lepas..
rasenya ganu..
"ganu peteh, ganu peteh" =)

aliesha kirana said...

hehe. nabilah kene jd penumpang eh skrg. ble jd penumpang, mmg la byk yg boleh diperhati. hihih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...