Wednesday, October 05, 2011

WORDLESS WEDNESDAY - ♥27





yang ke...............? cuba teka.....pang




p/s: kot la Ibu baca post ni...(baca punya lah..sebab Ibu salah seorang silent reader kat sini kan..kan..? hehe...)

27 comments:

sizuka[Izzati] said...

selamat tambah umur, ibu nabilah :)

ana ayesha said...

muda lagi ni rasanya not even 50 .... hepi birthday yer ibu nabilah

Amni said...

happy birthday mama nabilah.. moga bahagia dunia akhirat.. amin

ILA HonEyBuNNy said...

selamat hari lahir untuk ibu nabilah.....;-)

semoga panjang umo dan d murahkan rezeki selalu n bahagia selalu.;)

dhiera said...

selamat hari lahir makcik~
semoga panjang umur dan sentiasa dimurahkan rezeki!

beautiful_rose said...

wah..selamat hari jadi untuk ibu kamu...moga panjang umur murah rezeki dan hidup lebih di berkati ALLAH hendaknya..ameen

redza said...

hepi bufday makcik....semoga dikurniakn kesihatan yg baik serta cepat dpt menantu

Papa Mifz said...

semoga ibu nabilah panjang umur murah rezeki k...amin...

Leeya Hezlin said...

selamat hari lahir kepada mak nabilah..
>_<

munna said...

selamat hari lahir buat ibu nabila...semoga di berikan kesihatan yg baik dan bahagia dengan keluarga

Rinna said...

Selamat Ulang Tahun utk Ibu Nabila..Moga dipjgkan umur dan dimurahkan rezeki..:)

oya said...

ala comel..happy birthday pada aunty..

Cik SHiNJU said...

Selamat Hari Lahir Makcik..
Semoga dalam rahmat ALLAH selalu..Amin...


yg ke 50 kot..

Prince Halilintar said...

slmt hari ibu utk ibu nabilah...semoga die panjang umur dan diredhai Allah selalu..amin

aliesha kirana said...

slmt hari lahir ibu nabilah! heheehe. yg ke 50 mungkin. hehe.

YanaMIB said...

hepi besday aunty! smoga dikurniakan kesihatan berpanjangan =)

CT NoArIzAh ArIs said...

Selamat hari lahir buat auntie... wahh mak billa pun rajin baca blog yea..dia ada blog tak macam anak dara dia ni??

Umie Artoqiemie said...

selamat hari lahir ^__^

ikatankasihku said...

moga di panjangkan umur n di murah2kan rezeki, dan di kurniakan menantu cepat2..eh...hehehe..happy bezday makcik... :)

kella said...

Selamat Hari Lahir Buat Ibu Nabilah juga!!! saaaaaayang ibu nabilah!! ketahuilah anakmu si Nabilah ini memang baik hati orangnya! suka kawan dengannya... =) tahniah kerana ibu nabilah punyai anak yang baik hati seperti nabilah.. =)

ainz said...

hepi bufday ibu nabilah...bertuah ibu ade anak yang comel dan baik cam nabilah..heee.. ;)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

happy birthday to ibu nabilah :)

x berani nk teka umur la auntie!


p/s: thanks ya bg link tu..akak nk terjah nnt malam..

syakey said...

hargai lah ibu andaaaaa.


;D

PENCONTENG said...

moga diberkati hidupnya. ;)

gadisBunga said...

selamat hari lahir ibu nabilah...semoga terus sihat dan ceria ya. :)

nunama said...

hepy besday Ibu!!! :)

Semoga sentiasa berada di bawah rahmat dan perlindunganNya.

Semoga sentiasa bahagia. Yeaayhh!!

Hapy sokmo deh.. ^^

Afzainizam said...

....Selamat Hari Lahir.....
moga terus success dan terus success dalam memburu impian...
may Allah bless you...always..always and always...

Panjang umurnya .. panjang umurnya
Panjang umurnya … serta mulia
Serta mulia … serta mulia

Doa ku untuk mu
رَبَّنَا اغْفِرْ لِي وَلِوَالِدَيَّ وَلِلْمُؤْمِنِينَ يَوْمَ يَقُومُ الْحِسَابُ
"Rabbanaghfir Lii Wa Li Waalidayya Wa Lil Mu'miniina Yauma Yaquumul-hisaab"
"Ya Tuhan kami, beri ampunlah aku dan kedua ibu bapaku dan sekalian orang-orang mukmin pada hari terjadinya hisab (hari kiamat)"


Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
skuter sanyang motor sym

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...