Tuesday, November 01, 2011

111




Ehemm.......ehem........ye

Tarikh hari ni cantik kan..... 1.11.11

hari ni...I nak ajak you all main kira-kira lah....mau tak....? ala tak susah mana pun....cepat..sediakan calculator...hehe..


wokeh....sebelum tu mari kita baca fakta di bawah....


faham tak...? try la kira.....



macam mana..dapat tak angka 111 ?
kalau tak dapat...hmmm...calculator you all tu patut di scrap kan..hehehe....wek

special thanks to : Oh! Media

p/s : nak tau tak....I jumpa fakta ni...lama dah...jumpa kat Wall FB Oh! Media gak....tarikh I jumpa fakta ini adalah pada 22 Ogos 2011...

27 comments:

KAMIHIDUP said...

nice. :)

Umie Artoqiemie said...

Allahuakbhar :D

♛ NazirahMoktar ♛ said...

jadi2..heheh..ajaib la dunia ciptaan Allah ni :)

sizuka[Izzati] said...

wahhhhh menarik

ikatankasihku said...

special sungguh november ni..11.11.11 pon cantik, ngam2 hari jumaat, boleh lah gi nikah sape yg nak nikah tu..he3

Farhana Jafri said...

dh prnh wt.. jadi2.. hik3

munna said...

dah pernah buat....mmg dpt 111

fathiahRAIHANA said...

93+18 ^^

Kakzakie said...

Betul dik. Sebaik 2011 menjelang dulu kan sibuk diperkatakan hal ini. Seronok main kira-kira:)

oya said...

best date tu

Ann Huda (Ate) said...

Betol lah! Ate sempat terkagum2 :).

Leeya Hezlin said...

87+24..
hehehehe..
memang dapat 111..
subhanallah.. :)

ainz said...

biase nombor yang cantik2 ni, orang buat tarikh nikah..hee.. ;p

LiFe KaMi said...

111..hari tu baby kami nyaris nak lahir 11.1.11 tapi keluar awal 10 minit..hehe
nombor cantik macam ni ramai la yang tetapkan tarikh kahwin..

Maya Mayana said...

pernah buat dolu2...

la ni tarikh cntik belum terfikir nk plan apa2...hiks

kalau bujang mesti sibuk pilih trikh utk tunang dan kahwin kan?

Ati Masrif said...

rajin betui nabilah ni..

banyak masa tu ..huhu

MiMiEy :) said...

nice fakta lah akk.

mimi 94+17=111
hahaha.

ILA HonEyBuNNy said...

ada terbaca haritu tapi ila lupa..baca blog nabilah ingat balik...heheh

Rinna said...

Owwh ye ker.. baru tau..hehehe.. :)

Hanih Borhan said...

Haah kan? serious baru taw. tenkiu for sharing! :D

Juliet_iRa~" said...

thanksss dear..:D

gadisBunga said...

saya taknak kire. saya main pecaya2 aje. boleh kan? ihihihi~

laling, boleh mintak address? email kat gadisbungaGB@gmail.com ye. mekasihhh..... :D

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

mmg unik dan menarik!

ana ayesha said...

dah cuba .... tuanya 111

Papa Mifz said...

yer la...betul la...

asliner said...

walaupun kat dalam entri tue akk ade mention bahawa calculation tue contoh sahaja..
kite nak tnye, akk lahir tahun 90 ke? hihi

Afzainizam said...

perrrgghhhh . Lihatlah 1.11.2011 atau lebih senang ditulis dengan 1.11.11. Menarik kan?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
diy polishing chrome part2 motorsikal

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...