Tuesday, November 29, 2011

ERMMM.....

Hello fwens...!!
Wah hari ni dunia internet kembali meriah..
Yer la..semua dah kembali bekerja..

Samalah..tapi hari ni I busy...update pun guna fon je..konon la I tengah buat kerja..



Petang kalau dah free..I jenguk-jenguk ea...



buat kerja sambil makan ni...lapar..pertama kali rasa tak sedap...dua kali rasa sedap lak..... :-D

jemput makan...hehe..
posted from Bloggeroid

18 comments:

EN ILHAM said...

sibuk sangat tu kak
walaupun cbuk jangan lupe makan yer kak...

KAMIHIDUP said...

oat tu memang sedap. :)

Papa Mifz said...

Selamat berkerjo sambil mkn ;-)

Juliet_iRa~" said...

bz yea..
heee

selamat bekerja..

:D

Leeya Hezlin said...

bz bz juga..
tapi jangan lupa makan..
kesihatan kena dijaga..
>_<

munna said...

kak munna mmg ada stock biskut oat kat office ni...suka makan time sejuk ni

Kakzakie said...

Kalau kakak biskut 2 keping tu tak cukup dik...

nurkaloi said...

eah siyes
bskut tu mule2 ase memang tak sdp
rase kli ke 2 cam best kan

Ati Masrif said...

kak ati pun bz gak
baru blk sekolah anak :)


p/s: sabtu ni ada kemana2 ke?
kerja tak?

CT NoArIzAh ArIs said...

...3 kali hari2 nak lagi..hehe..

Judiene said...

Ololo, cian dia lapar ye.
Hehehe.

ainz said...

biskut tu mmg cepat buat kita rase kenyang...dan cepat lapar jugak.. XD

jedi said...

xsempat sarapan ek

Amni said...

orang pakai android ni senang je nak update blog kan? jeles! =p

ikatankasihku said...

biskut ni mmg sedap.....

aliesha kirana said...

hari ini hari bz AK. xsempat update blog. T_T

Tapak Kaki said...

update blog pakai miss white lettew.hehe :P

Afzainizam said...

wahhhh nampak bebetul sibuk sangat ni.... sampai kerja sambil makan nampaknya

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
claim insurans motorsikal langgar kereta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...