Tuesday, November 08, 2011

HAPPY 3RD ANNIVERSARY APA KATA HATI !!!




Celebrate lambat sikit...huhu....

Hmm......cepat betul masa berlalu...tup..tup dah 3 tahun...
Terima kasih tak terhingga di ucapkan kepada you all semua..tampa you all...APA KATA HATI takkan bertahan hingga ke hari ini...sayang you all ketat-ketat..!!

photo credit
So....macam mana dengan wajah baru APA KATA HATI ?
I buat sendiri tau....hampir 95% bermain dengan coding..sampai sakit kepala..
Oh...ini memang cerita benar...

Hampir 90% tutor edit template blog ini I ambil dari EMPAYAR BINTANG TIGA
tutornya sangat mudah difahami...dan ini la hasilnya...

photo credit

I tak bape pandai...baru cuba-cuba...tak sehandal Cik Bulat....tak sehandal Miss Durian Runtuh...
I sangat mengagumi hasil kerja mereka tau..huhu

maaf lah kalau I tak mencapai expectation yang you all harapkan..hanya ini jer termampu

ha.....nampak tak header baru tu...? ok tak...?
itu bukan I buat.....header itu hasil tangan sepenuhnya dari Cik Bulat

apa lagi eh....I rasa itu je la tuk hari ni....kerja bersusun tuk diselesaikan....

photo credit

apa yang you all perlu buat adalah...komen le sikit....part2 yang tak bape sesuai tu khabar-khabar kan lah pada I eh...or blog I berat ke...

Insya'Allah...I akan cuba edit-edit mana yang patut...ni semua untuk keselesaan you all juga...tul tak..??

pandangan serta keperihatinan anda sangat-sangat di hargai....muah



28 comments:

Cik Bambam said...

nice! mcm berubah kaler jek ek? apa lg changes?

ehhh.. happy 3rd anniversary! ngehehhe

PENCONTENG said...

eh, ada tak komen tadi?

tadi bila tekan publish your comment, keluar an error occured :(

just wanna say; cantik. dan teruskan berkarya

sumysya said...

nice blog..simple but i like,,,x serabut nk tgk..leh tk nk blajar wat blog cam u...?

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

canteknya! tetap purple di hati kan hehe..

btw, kamu kena tag oleh kakak huhu sori ya :)

lieynanilaz said...

cantik....

peluk kamu ketat juga....dah 3 tahun yerk..hepi aniberseri...

Leeya Hezlin said...

happy 3rd anniversary APA KATA HATI..

Sya Syazana said...

selamat ulang tahun!

sizuka[Izzati] said...

cun!!selamat ulangtahun apa kata hati~!

YanaMIB said...

wow mmg berubah trus nih..santek santek! hebak la buat template sendiri..oh happy anniversary to apa kata hati! =)

erm ai nyer taste simple je..klu font oke, mudah dibaca, background kaler terang, tak sakit mata bagi ai dh cukup puas hati..so far ai suka je design template apa kata hati..org jawa kata, "less is more" =P

ana ayesha said...

still purple, minat purple ye nabilah

tapi ada pink tu yg sweet

hepi ann yg ke 3 ....

MiMiEy :) said...

sangat cantik lah blog akk.

akk memang suka warna purple ni.

dulu pon warna purple.

suka APA KATA HATI

Kakzakie said...

Kakak lihat memang cantik header tu. Huh... belon pun bukan main sarat nak sambut 3rd anniversary ye:)
Tahniah dari kakak.

JunAina said...

cantik2...I like it tp I jelez lah jugakkkk...hehehee...

munna said...

cantik rumah baru ni...happy anniversary buat APA KATA HATI

aliesha kirana said...

cantikk! ok sgt. font tu kalau ubah ke font yg lebih santai pun ok nabilah. heeheh. hmm ada widget yg xdpt la nabilah. try cek balik kt tepi tu. overall mmg mengejutkan. chewah! teruskan usaha. haha. AK malas usaha. malas nak renovate blog. ekekeek.

happy anniversary Apa Kata Hati!

Tapak Kaki said...

pape pun kaler purple tetap pilihan..hehe.. nice.. happy anniversary ye apa kata hati..

beautiful_rose said...

wahh..lama dah 3tahun ye.
teruskan berkarya =)

asliner said...

akak!
lawanya..
nak2 yang header tue..
siyes lawa gile!
jelez2..(-__-)

Daddylicious said...

uii otai tu...

ikatankasihku said...

cantik & menarik~~~

Judiene said...

OMG! I'm so loving the header.
Memang lawa giler!
Tahniah, selamat ulangtahun Apa Kata Hati.

:)

fathiahRAIHANA said...

masih pepel spt dulu hihihi
Selamat ulangtahun yg ke3 akak! ^^
suka sgt header tuuuu hihi
dan bruno yg mnjeling di tepi ni hee

ILA HonEyBuNNy said...

selamat hari lahir apa kata hati..;-)

ila da agak da blog ne tgh berubah wajah...ehheh

cantik la nabilah....suka2 pink unggu...ehheh

ctk said...

tahniah dah 3 thun! suke sgt ngan header tuuuuu

Budak Mall said...

Waaa.. Sangat vague the vass :)

ainz said...

rajinnye kamu buat sendiri! wow! :) satu je tak best..kenape letak gambar boyfren sy kat seblah kanan page ni..eeeee...tak puas ati! XD

Afzainizam said...

⁀‵⁀) ✫ ✫ ✫.
`⋎´✫¸.•°*”˜˜”*°•✫
..✫¸.•°*”˜˜”*°•.✫
☻/ღ˚ •。* ˚ ˚✰˚ ˛★* 。 ღ˛° 。* °♥ ˚ • ★ *˚ .ღ 。
/▌*˛˚ღ •˚
happy 3rd anniversary

aku mmg suka tengok blog ni..... penulisan kamu mmg hebat... aku suka gambar yang ada kat blog ni...

aku suka header baru kamu....


aku suka tutorial kamu....

segalanya banyak aku belajar disini....


aku harap ko akan terus berkarya....


terusss- terusss maju

aku kagummmmm

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy tinted film headlamp rr taillamp

nurkaloi said...

happy birthday blog apa kata hati ^___^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...