Tuesday, November 15, 2011

KISAH SEMALAM



Berikutan dengan entri semalam...ramai tul yer yang kata I pergi holiday...
Bagusnya kalau semua itu benar-benar berlaku..huhuhu

photo credit

I bukan pergi holiday.....masih ingat kah you all dengan entri ini ALAHAI MISS RED
I uruskan Miss Red....Miss Red keluar bengkel semalam..montot dia yang calar balar tu dah cantik semula...

kalau you all nampak gambar ni kabur....insya'Allah..mata you all tak ada apa2 masalah..hehe

uruskan itu ini..hal-hal yang lain pulak....agak memenatkan...dan petang tu...I dah free..sambil jengah-jengah blog you all...sambil tu melayan mende alah ni...

apa tu..?? meh scroll ke bawah lagi...

taddaaa.......
selama ni...aiskirm ni dok sibuk keluar tv...I tak heran...blogger2 dok cite pun..I tak teringin...tapi..entah kenapa bila Cik Aliesha Kirana bercerita...I jadi teringin...huhu..

aura apa yang Cik Aliesha Kirana bawa pun I tak tau....wek

petang raya haji yang lepas I beli...sebab tu ada 5...kira sorang satu la.....


Ini I punya...baru nak makan...yang lain-lain dah selesai dah...
pilihan I..pasti la yang ada almond...baru la rasa lagi umph..!!


komen I pasal aiskerim ni...not so bad la.....tapi kalau di beri pilihan antara Mc Flurry Oreo dengan Magnum...

I pilih Mc Flurry.....pang

psst...you all suka makan aiskerim tak...??

20 comments:

Kakzakie said...

Kakak tak minat aiskrim tapi kek aiskirm kakak minat tau...:)

Hari ini mesti mood kerja baik sebab miss red dah ok

JunAina said...

kak aina dulu2 suka ais krim tapi sekarang ni dah kurang sejak penimbang dah menghampiri angka 60...:)

munna said...

kurang kalau aikrim yg mcm ni...tap[i mc flurry mmg kak munna suka

aliesha kirana said...

haahah. adess. nabilah terpengaruh jugak rupanya. ahaaha. oh yup, kalau magnum n mcflurry, AK pun pilih mcflurry! hhihihih. sedapnyaaa.

alamak! nabilah buat AK teringin makan mcflurry le pulak. teheee..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

oo..aritu akak citer psl magnum nabilah x terlior lah yer hehe..yg almond ni mmg sedap..akak asalkan eskrim semua sedap..kalah anak akak kiki


p/s: sori nabilah lama x BW..akak bz sikit..thanx yer sudi jwb tag..akak baca ms tu tp x smpt nk komen..

ainz said...

nampaknye AK dipersalahkan dalam hal ni...wahahahahaha...sedap2! sy da makan yang almond..sy suke aiskrim..lagi2 aiskrim coklat! yummy!

pena rozie said...

suka...suka...suka....

ikatankasihku said...

Dah rasa dah ari tu,,mmg layan habis..tak cukup rasanya makan 1 ari tu..he3

ana ayesha said...

dolu2 suka magnum ni tapi ............. la ni suka mkn cornetto dari nestle yg coklat punya

magnum ni too rich sgt2 berlemak .....

beautiful_rose said...

suke sangt2 makan aiskrim.magnum pun best dah try dah hari tu.. =)

Ati Masrif said...

dah ramai org share ais krim ni
nak kena cuba juga nanti lepas
baik dari batuklah ..hihi

EN ILHAM said...

owh patutlah
menguruskan miss red kesayangan yer kak
hehe
saya suke aiskrim malaysia yang 10sen tu jer
mcm2 perisa ada. yang plg best rasa asam boi

Papa Mifz said...

memang layanz bilo mkn magnum tuh...nikmat tak terhinggo...

ILA HonEyBuNNy said...

nyum3 nabilah...

buat ila nak cari ais krim malam2 cmne..ehheh

Juliet_iRa~" said...

suka2...heee

aritu br je mkn mgnum..;p

kakak ira beli yang ada 6 btg 1 kotak..mcm mini la tp xla mini pon..puas je mkn..heee

ira mkn 2 tu..;p..

sedappppppp!

asliner said...

dulu2 sukelah..
tapi sekarang nie amalkan amalan berpantang..
pantang-sepantang-pantangnya..hihi

Tapak Kaki said...

sekarang musim hujan.. sejok gigi nanti kalau makan icecream time ni..haha

Afzainizam said...

ohhh miss red kembali dahhh vouge montok kembali... urusan sebegitu memnang susah lerr sikit

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy paint protection film

bighagenjo said...

umak uiiiiiiiiiii,, da lamo tak makan eskrem ni bai.. lu buat gua teringin laaa, nak magnum gak! tak kira

Nur-nba said...

Menggoda sungguh.. Alahai sedapnya.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...