Saturday, November 19, 2011

ORANG MAKAN KUCING



Masih ingat lagi tak dengan entry SI PUTIH ?

Nazirah dari blog MISS DURIAN RUNTUH tinggalkan komen macam ni..


bila I baca komen ni....dalam kepala I terbayang yang Nazirah nak share gambar Orang Makan Kucing..

dengan pantas la I select link tu....right click..pilih Open Link in New Tab

sebaik sahaja I tengok gambar tu....

alahai............

you all nak tengok tak...??? wokeh...meh scroll lagi ke bawah...

V


V


V


V


V


V


V


V


V


ala...ala...........senyum sampai ke telinga....emo8

paling best yang last sekali....hehehehe........

nak share dengan ainz.....and pada peminat Bruno Mars yang lain...

terima kasih Nazirah untuk gambar ni....sayanggggg kamu...emo9


opps....sorry eh..kalau you all rasa entry ni lil bit annoying.....saja suka-suka share kat sini....sorry.....

Have a great weekend dear fwens..!!

19 comments:

redza said...

xminatlah bruno mars...minat tarja sorang je hehe

Juliet_iRa~" said...

heeee..

suka gat bruno mars..:D

thankss share..heeee

aliesha kirana said...

hahaah. honestly, AK pun bukak link tu hr tu sebab ingt ade org makan kucing. rupanya bruno mars. haahahah! dah agak, mesti nabilah senyum sorang2 heehehehe

Kakzakie said...

Samalah macam kakak ingatkan nak tunjuk cara dia makan kucing ke masak apa ke.... last itu rupanya hihi...

MiMiEy :) said...

hahahaha. ingatkan org makan kucing.
rupanya bruno mars.

YOUsoF said...

Pernah jugak pasal orang Myanmar makan kucing, kesian kat kat kucing² jiran kan. Pulak tu diaorang buat tempat diaorang duduk tu macam tempat diaorang. Respek la kita sikit kan..




Style la gambar tu! ;D

♛ NazirahMoktar ♛ said...

awww,shy shy la macam ni.hihihi..sebenarnya sy dah jumpe gmbar tu lama dulu,tpi lupe nak share ngn akak..pastu waktu tu tibe2 tringt..cepat2 cari.hihi..


*tapi memg kwn penah cite..kwn kt praktikal kat kilg kat negeri selatan,kat rumah sewa pekerja2 kilg tu dulu byk kucing,lama2 byk dah takde..pastu kucing siap takut2 lagi kalo nmpak org myanmar.agknye kucing ni ada bau kot.deme cepat2 nyorok/takut.

♛ NazirahMoktar ♛ said...

gmbar yg nombor 4 tu comel gile la bruno mars...rase nak tmpar.hahahah :)

EN ILHAM said...

kipas susah mati Bruno Mars rupenye akak ni..hik hik

Papa Mifz said...

Peminat fanatik ni yer ;-)

Afzainizam said...

uihhhh ingatkan bruno mars makan kucing.... rupanya lain pulakkkk fanatiknyerrr...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
honda civik 1.6 vs mitsubishi evo 6

Hanih Borhan said...

kipas-susah-mati bruno mars lah tu!
hahaha,btw,lagu2 dia memang besh! :D

pena said...

gambar no 4 tu.. serius comel.. hehe..

Maya Mayana said...

emm akak tk duduk planet bumi gaknya..tk kenal BRuno Mars tu...hehe

Maya Mayana said...

header baru la...

dhiera said...

suka tgk bruno mars. manis~

ikatankasihku said...

tepanjat gegel..ingat ape tadi

ainz said...

alahaiii...comelnyeee...tatau da berapa kali jatuh hati pada bruno mars... XD

Tapak Kaki said...

ada orang sarawak makan kucing..hoho. seram maa.. nak buat macam mana.. dah dia bukan muslim.. halal je la bagi dia..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...