Friday, November 04, 2011

SALAM AIDILADHA 1432H



Penghulu segala hari kembali menemui kita...
Pasti hari ni ramai yang dah senyum-senyum excited akan mula bercuti esok sampai lah hari Isnin yer tak...??



Yer la..kita bakal menyambut

HARI RAYA AIDIL ADHA

pada hari Ahad ni....kemudian sambung cuti pada hari Isnin pulak..
best kan...??
Di kesempatan ini...I nak ucapkan...

SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDIL ADHA
untuk semua pembaca dan rakan bloggers sekalian...



Apa program you all cuti raya nanti...balik kampung ke...?? ada tak yang join korban...??


p/s : syok la pada yang dah start cuti esok....I masih kerja lagi..huhu...tetiba rasa macam nak apply cuti...wek

22 comments:

JunAina said...

kak aina masih berkerja jugak tp hari ni balik separuh hari macam biasa...yeeeyyyyy...tak sabar tunggu kul 12.

Kakzakie said...

Kakak pun ada join juga. Keluarga kakak semua kumpul rumah kakak kali ini sebab bapak qurban seekor di tempat kakak (hubby kakak kan tukang sembelih hihi....)

nurkaloi said...

cuti cuti cuti
heheh
kaloi cuti smpai isnin jerk
tp mmber rmai smbung smpai selasa huhuhu

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

akak dh plan dgn hubby nk maraton jewel in the palace hahah (donload punya)..lg 4 episod je nk habis

Umie Artoqiemie said...

yeayyyy!! cuti :D

Prince Halilintar said...

knape xapply cuti nabilah? kali xde wat korban la..

KAMIHIDUP said...

selamat hari raya haji.

Ati Masrif said...

kami sekeluarga mungkin nak
beraya di kuala pilah or gi kelah je :)



p/s: nabilah kak ati nak cuti
di melaka dec ni..boleh rekemen
mana2 hotel yg harga berpatutan
yang best :)

ikatankasihku said...

dapat merasa daging korban nanti..upload resepi k..he3..

selamat hari raya, nabilah!

munna said...

SALAM AIDIL ADHA BUAT NABILA SEKELUARGA....

ILA HonEyBuNNy said...

salam aidil adha nabilah.....;-)

ainz said...

yelaaa..sy sangat excited,ni..keje pun cam tak keje je,kan..asik kacau orang kat fb je..huuu...

salam aidil adha jugak buat nabilah.. :)

aliesha kirana said...

huhhu. AK pn kene keje lagi esok.. aaa! xsuke xsuke! nak cari keje yg cuti ari sabtu la. heheheheheeh. slmt hari raya aidiladha nabilah! tahun ni AK beraya tanpa kehadiran tok dan wan AK. sobss.. sedih lak rase.

oya said...

salam aidil adha ya

Cik Bambam said...

esok den dah cuti.. kikiki

selamat hari raya aidiladha! :)

Papa Mifz said...

Papa mifz kojo raya haji tahun nih..huhu

selamat hari rayo haji ;-)

MiMiEy :) said...

sekolah mimi bg cuti sampai hari selasa.
happy gila. hahaha.

nampaknya balik kg je aktiviti nye. hahaha

Rinna said...

Salam Aidil Adha utk Nabila sekeluarga.. :)

Tapak Kaki said...

amboih cik nabilah.. kuat bekerja nooo.. selamat hari raya qorban ye..

dhiera said...

saya pun kerja jugak besok~ isnin pun kena keje~

nabilah_2908 said...

sy macam dalam gamba yg pertama pada raya haji yg lepas..huhuhuhu..

makan..makan..dan makan..aduii...

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
----==--Salam Aidil Adha---==----
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

oohhhh tiada cuti bagi aku taun ni

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy tinted film headlamp rr taillamp

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...