Friday, November 18, 2011

SAYANG DIA !!!



Jom tengok aksi-aksi terlampau.....

COMEL di bawah....




yeah.....!!


nampak tak tangan comel tu tengah cekam badan kucing....geram la tu...

sayanggggg dia....... :) :) comel..!!!



Comel je baby ni tau...sayang betul dia pada kucing ni....yang Si Kucing tu pulak...sabar je..huhu

nak merasakan kecomelannya...sila lihat video ini....dengar sendiri suara budak ni....haih...geram lak tengok budak ni..!!




ha...dah tengok...macam mana..comel tak...comel tak..?? malu2


p/s : tengok tak bola semalam...? rasanya....ramai yang tengok semalam kan..? huhu..pape pun...
Tahniah MALAYSIA..!!!

23 comments:

ana ayesha said...

TAK BLH TGK LAH KENA BLOCK ......

TAPI SETAU ANALAH KUCING NI KALAU DGN BABY MMG MCM TU ... REDHA JER DIPERLAKUKAN SBB AGAKNYA KUCING TU PUN FAHAM BABY TU BUKANNYA TAU APA PUN ....

AWAS BULU KUCING NI TAK SESUAI UTK YG ADA PENYAKIT ASTHMA

nurkaloi said...

heheh kalau kucing tu tak garang takpe
tkut dye ckar je kann

ainz said...

kucing tu bukan sabar,nabilah...dia malasss..tengok gaye pon da taw..XD

semalam hosmet ajak tengok..tapi mata da xle bukak..kul930 da pegi shopping kat singapore..huu

aliesha kirana said...

alalaala comeynyee. dua2 sama comey. geramnyee AK! hihihih. gigit baru tau! hahaha

♛ NazirahMoktar ♛ said...

saya pon tgk smlm video ni..sserius kucing ni comel,baby tu comel & kucing tu betul2 penyabar!!kalo org dewasa buat dia,mau dah kena cakar kan

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

dua-dua comel..

tp bulu kucing x eloklah kena kt baby..

luahfikiran said...

SALAM,
BESAR SAIZ COMEL TU !

Rinna said...

Nasib baik laa kucing tu redho jer di buat begitu..

heheh alaa tomei2.. hehehe.. :)

Papa Mifz said...

bosar yer kucing tuh...takut kucing tuh cakar jer baby tuh...

ILA HonEyBuNNy said...

kucing dab baby tu dah macam sama besar dah...hehe

comeii toi.....;-)

fathiahRAIHANA said...

hahahaa baiknye kuceng tu layan aje kan baby tu ^^

comel betul dua depa :D

syahira ariff said...

alaa nabilah ni
wat org teringat kat adik org yg montel yg duk kt msia pulak
gerammmmmmm
rindu,sob sob

PinQib said...

comelnye header diewwww =)

IMANSHAH said...

blog dia dah lain la

Daddylicious said...

ambik dadah ke apa kucing ni...hehe

sizuka[Izzati] said...

comellllll~!!!

Juliet_iRa~" said...

aloo comelnyaaa..heee

kita geli pegang kucing tp suka tgk kucing comel2..

:D

YOUsoF said...

Hehehehe COMEL habis! Sama besar dengan kucing tu pulak tu. ;)


Persis anak buah kat rumah tu, Umairah namanya. Jom tengok.

Afzainizam said...

uihhhh slamberr ajerrr kucing tu kena gomol-gomol.... ngan si comel tuuu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
honda civik 1.6 vs mitsubishi evo 6

Hanih Borhan said...

weyh!!!hahahahaha...chomey!!!

kucing tu pulak baik betoi sabaq je, taw agaknya yg main dia tu budak2, baby lagi, kalau maw kena cakaq...hahaha

pena said...

haha..kecomelan berganda..

kucing sama besar dengan tuan..

ikatankasihku said...

besar kucing dari dia..comel giler..he3

Tapak Kaki said...

macam besar gile je kucing tu.. kalau gemok macam tu mesti pemalas kan..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...