Monday, November 14, 2011

TINGGAL PESAN











psst....good luck untuk semua pelajar yang menduduki SPM bermula pada hari ini...terutama pada Mimiey...wish you all the best...moga kejayaan menjadi milik kamu..Aminn..

official website : www.brunomars.com

***************************update***************************

I dah free.......nak singgah jalan-jalan kat blog you all pulak...

25 comments:

Cik Ina Do Do Cheng said...

nabilah akak datang sekadar nak puji header nabilah , cantik cantik moden, segala-galanya. cuti ke?okeylah.kui kui kui

ana ayesha said...

MINAT BEBENOR NABILAH DGN MAMAT NI ! HAHAHA SLMT BERCUTI

Prince Halilintar said...

eh, nabilah ke mane tu? gi holiday ke??slmt bercuti ye =)

♛ NazirahMoktar ♛ said...

cuti sbb ape kak...selamat bercuti :)

Kakzakie said...

Nabilah tak puas cuti lagi ye... guna kamu tuk sampaikan pesan. Selamat bercutilah:)

Ann Huda (Ate) said...

Bagus kamu ya, ada Mamat tu yg jadi tukang sampaikan pesan :).

YanaMIB said...

cuti pi mana la tu ye..see yu soon! =)

EN ILHAM said...
This comment has been removed by the author.
EN ILHAM said...

berjalan ke tak sehat kak??
papepun selamat bercuti yer. hehe

JunAina said...

boleh cuti2 best le...kak aina bercuti pun still macam bekerja, menggalas pangkat lain pulak.

Kella said...

oh ye ker... ok take care ya nabila! nanti datang jenguk kita ya.. =)

munna said...

selamat bercutilah ye nabila....

CT NoArIzAh ArIs said...

Wahh cik adik ni ada mamat handsome jadi penunggu umah time busy yea...cayalah... dalam telefon pun tak ada suara mamat handsome tlg jwbkan untuk kita ..hehe..

Papa Mifz said...

selamat merehatkan diri di hari cuti...

header baru cun la...

aliesha kirana said...

best laa dia cuti. hehe. encik bruno mars tlg jga belog ni eh. ehheehe

Rinna said...

Curlat Bruno Mars antar pesanan.. sweetnyaa..

Cuti2 gi mana tuh.. :)

Daddylicious said...

makan hangin la tu....:)

Afzainizam said...

ye lahhh cuti ni tak mau makan angin kerrr... wahhhh dah nak hujung taun ramai yang sebuk habiskan cuti yerrr

tertarik ngan dialog Bruno Mars tu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy hydro fuel system kereta

ILA HonEyBuNNy said...

bestnya cuti nabilah..

ila lak dah mula kna stdy esok..huwawawsa

Juliet_iRa~" said...

wahhh cuti ek!

holiday ke?hehehhe..;p

Siti Nurhayati Dollah said...

bestnya cuti..

untunglah ada bruno mars yg sampaikan pesanan :P

ainz said...

saje buat sy jelessss...letak bruno mars kat sini..aih! same lah kita...sy pun bercuti gak semalam..ngeee.. ^_^

ikatankasihku said...

hensem mamat yang tukang sampaikan berita ni..he3

Tapak Kaki said...

bruno mars ni kira duta blog apa kata hati ke? fuhyoo...hehe

Iman said...

Salam, singgah sebentar..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...