Wednesday, November 30, 2011

WORD LESS WEDNESDAY - ♥35



therapy minda.......sebaik sahaja bebanan kerja diselesaikan dengan jayanya....



terpengaruh dengan YanaMIB...hehe...
tapi I buka akaun FB yg lain semata-mata nak main games je...kat situ boleh la add/approve orang sesuka hati...

if you all tension kt tempat kerja..study....you all buat apa eh..?

19 comments:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

hehe..akak x penah lah terjebak main games kt fb nih..kalau tensen akak suka makan atau kemas rumah..blogging pon best juga

Siti Nurhayati Dollah said...

Dulu masa study memang terjebak dengan games kalau tension. Sekarang kalau tension Yati gi pantai.

gadisBunga said...

kalau tensen, saya akan keluar amik gambo. siyes!

YanaMIB said...

hahahahahahahaha terpengaruh juga ye! =P eh nk add nk add..jum jd jiran jum! ngee (^^,)

munna said...

kak munna layan kdrama je...

Kakzakie said...

Ada satu FB's game yg buat kakak ketawakan anak kakak sebab dia feed binatang lastly baru tahu jadi apa? ba alif ba ya... boleh jual. Nampak mereka ketawa adik-beradik...

KAMIHIDUP said...

tak pernah main. :)

ainz said...

jangan nabilahhhh....jangan dimulakan...XD teringat dulu time study..addict main the sims 2 sampai spend study week dengan the sims...ahaha... ;p

ikatankasihku said...

mcm syok jer game ni, kalau mulakan mesti berantu nanti..hehehe

ILA HonEyBuNNy said...

ila jarang layan game.

lau stress..ila suka tido n dgr lagu..xpn g jalan2..ehhehe

Cik Bambam said...

dulu kita pon kaki games..but bila dah start kena block ngan comp..terus mood main games ke laut..berblog pulak.. :P

wak gelas said...

wak pon dah lama X bukak FB jugakkk.... eeeeE wak dh datang nii nak komen komennnnn.....

aliesha kirana said...

wah! AK dh lama xmen gameee. malas! hahahaa.. dl2 ske ah men. mcm2 game main. hihih

Juliet_iRa~" said...

haha..main game gak ek!

ira da lama xmain game kat fb tau! :)

Rinna said...

Dah lama tinggalkan game kat FB..nie.. adess.. boring laa plak.. :)

EN ILHAM said...

haha
comel je main sims akak ni
sy kalau bosan bace novel lah ape lagi kan
hehe

dhiera said...

tak pernah main sims online. main yg install dalam laptop jerk~

Tapak Kaki said...

hormon nak main game aku dah makin kurang.. mungkin sebab dah makin tua kot.hahaha

Afzainizam said...

yupppp kena buat terapi minda akibat stresss beb... main game leka lah sekejap.... lupa sikit masalah

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
claim insurans motorsikal langgar kereta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...