Wednesday, November 02, 2011

WORDLESS WEDNESDAY - ♥31



photo credit
setuju....???

psst......lagu apa yang sedang menjadi favorite you all ketika ini...? share meh...


26 comments:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

akak ada bnyk lagu feveret tp salunya x tahu tajuk haha

JunAina said...

cam ner nak dengar lagu kalau kat rumah pun tak ada radio (jangan gelak...)

ana ayesha said...

lagu favour ..... lagu iwan biasa dgr waktu sediakan sarapan ..... marilah solat di awal waktu, rentak yg catchy tapi tak hafal pun liriknya

PENCONTENG said...

lagu lau kana bainana.

:)

Kakzakie said...

Kakak bukan tahu tajuk lagu ZN. Tapi kakak selalu dengar radio IKIM fm.

Papa Mifz said...

hmmm..xdo lagu feveret la...semuo yg sodap didengar papa mifz suko..:)

Prince Halilintar said...

prince pun layan je lagu yg blh masuk gan jiwa prince..byk sgt..so xtaw mane satu yg plg best..haahaa

Kella said...

ouhh... lagu hatiku milikmu.. by nera! uhhh.. sangat layan buat masa sekarang nini..

munna said...

tak tahu pun lagu apa tgh hot skrg ni ...kak munna jrg dgr radio...dengar pun dlm kereta je...yg mana baru je 2 lagu dah sampai rumah

ILA HonEyBuNNy said...

;-)

semua lagu ila layan hari2 mesti kena dengar lagu lpskan tension..ehheh

YOUsoF said...

Setuju sangat²! Biasanya taknak dengar lagu feveret terlalu kerap, nanti jadi macam tu la, mudah bosan dan muntah.. ;P



Lagu omputih memang minat, tapi lagu melayu tetap diutamakan! Lagu james baum - dirinya sebenar, Amir jahari -tanpamu. Cuba dengar dulu.. ;)

Rinna said...

Lagu apa yg best ek.. tapi rasanya yg akak suka Stacy laa Kisah Dongeng.. :)

MiMiEy :) said...

betul tu.
lama2 jd bosan dh dgr lagu yg sama.

playlist dlm fon mimi 99% lagu korea.
hehehe

aliesha kirana said...

hahaaha btol2! penah sorg kawan AK ni, suka lagu tu, terus die dok ulang2 satu lgu tu kat lappy die smpai kami yg dah boring. hahaha.

skrg AK ske dgr lagu korea, Hello Hello FT Island. tiba2 je layan korea heheeh.

CT NoArIzAh ArIs said...

Kurang dengar lagulah sekarang ni... tapi yg pebret tetap lagu 90an.

nurkaloi said...

lagu korea layan?
lau layan jom layan kim hyun joong
takpun superjunior (mr.simple) heheh

Judiene said...

Hahaha.
Memang setuju sangat lah dengan cycle ni.
Kalau tanya pasal favorite songs sekarang ni, memang banyak lah, tapi saya kasi 2 lagu yang jadi kegemaran saya ketika ini.
1) I Would Do Anything For You by Foster The People.
2) Up by James Morrison feat. Jessie J.

ikatankasihku said...

lagu jiwang ! hehehe

gadisBunga said...

suka lagu if i die young. heheh~

dgn lagu baru malique & jamal abdillah tu. pegh!

ainz said...

Ade 3 lagu fav sy buat masa ni..

1) Stereo Heart - Gym class hero ft maroon5
2) Falling In - Lifehouse
3) Lighter - eminem ft bruno mars

Cik Bambam said...

selalu dgr suria cinta jek malam2..ehhehehe

fathiahRAIHANA said...

Haha setuju sangat ^^
lagu lagi senang hapai drpd menda lain . hihi .
suka lagu nasyid :)

Juliet_iRa~" said...

banyakk fav..;p

tp camne nak hafal lrik lagu korea?heee

asliner said...

erm..
no specific lagu yang best time nie..
semua layan jer..

tapi ade satu lagu nasyid nie yang menyentuh hati..hehe

"istikharah cinta"

p/s: kalau akk tak pernah dengar lagi, akk dengar lah..rasenya lagu nie bukan baru, cume kite je baru dengar..hehe

Tapak Kaki said...

setuju sangat.. aku dengar lagu dikir barat je..hehe

Afzainizam said...

oooohhh aku suka lagu keroncong... kalau bukak radio best104 tiap-tiap malam pukul 11.00 mlm mmg best layan...


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
diy polishing chrome part2 motorsikal

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...