Wednesday, November 16, 2011

WORDLESS WEDNESDAY - ♥33





bukan kad kawin I eh..huhuhu...

Hujung Tahun/Cuti Sekolah = Kenduri Kawin


psst.....dah bape banyak kad kawin yang you all dah terima...? pang

26 comments:

Ati Masrif said...

macam2 pesen kad kahwin
zaman sekarangkan ...

kak ati ada beberapa juga
jemputan tp byk yg tak dapat
nk hadir :)

ana ayesha said...

SUNGGUH KRETIP!

AHAD NI AKN HADIRI 1 JEMPUTAN KAWEN, INSYA ALLAH

Siti Nurhayati Dollah said...

Musim kenduri tiba lagi hehe. Banyak jugak dapat jemputan, boleh ckp setiap hari. Fuhh

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

baru 1 hehe

aliesha kirana said...

wah cantekkk! AK baru dpt 1 kad. tp event kt fb byk la. zaman skrg ni sume jemput guna fb je. hehe. tp comel laa kad tu!!

munna said...

macam kad kahwin artis lah.. zed zaidi rasanya

EN ILHAM said...

sweetnye kad kahwin facebook
nanti akak kawen buat kad kawen mcm theme APA KATA HATI tau
mesti gempak

pena rozie said...

hi...hi...hi... x dpt lg.

oya said...

every weekend penuh

Rinna said...

Macam pesen dan jenis kad kahwin skrg yer.. akak ada gak beberapa jemputan.. tapi kalau jauh tak pergi laa.. :)

ILA HonEyBuNNy said...

suka tgk kad khwin tu...hehe

banyak juga jemputan kawan2 tawin....semua ila xdpt pergi...huwawaw

♛ NazirahMoktar ♛ said...

hahaha..saya pon ada dpt kad kawin mcm tu..adik jiran kami punye kad..mcm2 pesyen skrg..ada kad tu pulak dorg buat mcm buku latihan sekolah..serius comel

Tapak Kaki said...

kad kawin ke tu..? fuyoo...

beautiful_rose said...

bulan nov dan disember...
banyaknya kenduru kahwin tak tau la sempat pegi ke tak...

Kella said...

banyak juga.. pening dibuatnya.. nak pergi yang mana termampu sahaja lah... =)

Kella said...

nabilah.... nak tumpang tanya... macamana nak tengok list2 blog yang kita dah follow.. dulu masa pakai yahoo.com menda tu keluar, so semua blog yang kita follow tu automatic akan keluar updated list bila sahaja dah update.. tapi sekarang bila dah tukar gmail. com (tukar admin) tak boleh tengok bloglist yang kita dah follow.. even kita follow rakan baru pun tak dapat tengok gak.. macamana nak settingnya balik ya... ? =) tengkiu...

YanaMIB said...

byk jugak la kad dpt bln ni..bln dpn..kt fb lg..hihi..mmg cuti skola musim org mengawan..eh! =P

Papa Mifz said...

ado la beberapo kad kawen yg papa mifz dapek...tapi tak pergi semuo kot...

fathiahRAIHANA said...

wahhh kreatipnya kad kawen cmtuuu
nanti yg ana smpai la kat akak! hihi .



*tipu aje XD

dhiera said...

banyak jugak ni terutamanya minggu depan. pening nak pergi yg mane. jauh2 plak tu~

Daddylicious said...

stylo sungguh kad cinta tu...

M. Miftahur Royan said...

salam kenal gan

follow balik ya

q adminnya http://4kopisusu.blogspot.com

1318 gan

CT NoArIzAh ArIs said...

Akak ada 3 jemputan setakat ni dan dua adalah tarikh yg sama lokasi berbeza-beza maksudnya agak jauh...sekarang tengah pikir nak harung dua dua ke atau pilih salah satu jee..fening..fening !!

ainz said...

kad kawen tak banyak dapat..jemputan kawen, banyak....heee..

Afzainizam said...

woooo kad kawin dah cangih sekarang ni.... aku pernah dapat kad kawin dalam kotak kecil cangih betul

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy paint protection film

bighagenjo said...

eh, semat eh kad kawin dia..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...