Wednesday, November 23, 2011

WORDLESS WEDNESDAY - ♥34






set untuk lelaki pun ada juga....
mudah kan zaman sekarang ni...

you all nak beli tak...??


Sila cari di Mydin yupp.... emo10

22 comments:

ciEk NiENa said...

wah, mudahnya skung ni.. semua dah ada jual.. huhuhu

Kella said...

ouh! semuanya pun ada jual ya.. senang ... tima kasih nabilah... =)

aliesha kirana said...

wah! mmg mcm memudahkan. senang kerja. xpayah menyusahkan org dah. teringat pengalaman tengok arwah tok dimandi dan dikapan. sobss

musang said...

xlah mahal sgt harganya

Kakzakie said...

Surau tempat kakak memang ada set-set ini dik. Sebagai persediaan kalau ada kematian sentiasa ada stock..

Juliet_iRa~" said...

wah sekarang semua dah siap kan...

elok beli sbg persiapan kan..

huuu

YanaMIB said...

oke br tau ada stock cenggini..=.=

set jenazah je nk cecah rm200..upah gali kubur lagi..wahh so jgn senang² ucap "kubur masing²" bila kena tegur ye dak?? =)

ana ayesha said...

bagus entri ni sbg peringatan ..... skrg ni nak uruskan jenazah pun perlukan belanja yg byk

hidup susah mati lagi susah jika tidak beringat dan beramal

munna said...

ADA YEK MCM NI ...LAGI MUDAH YE....

gadisBunga said...

hm..set jenazah...

1st time tahu. patut kene letak kat kaunter depan bagi insaf sikit semua org termasuk GB.. hihi~

Ati Masrif said...

memang semuanya dah tersedia lani..

hanya sediakan duit je :)

Cik SHiNJU said...

Sok2 ade biz jalankan pakej kebumi plak...tepon jer kalau ada kematian,dorg uruskan pengebumian..
haisshhh..mintak simpang smpai camtu skali yep..huhuhu

Papa Mifz said...

bagus gak beli bendo nih siap2 kan..boleh menginsafkan kito...

nazira said...

setuju ngn papa mifz... kalau beli ni letak kat dlm blk sebelah katil.. tgk menda ingat mati.. dapat pahala.. ye x..

http://nazira-mypersonallife.blogspot.com/

ILA HonEyBuNNy said...

ohhh..

ila baru tahu...sekarang neh semua dah di sediakan kan..tinggal duit ja nak beli..ehhehe

Afzainizam said...

Kena buat persediaan .... baju baru kita boleh beli ini kan pulak baju kita yang ni.... Apa pun bekalan kita amal dan ibadah yang di bawa bersama nanti...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
teknik penyaduran chrome electro

PinQib said...

peminat setia mydin niii

ikatankasihku said...

kat mydin mmg byk jual2 brg yg berkaitan mcm ni...kt tmpt lain biasa ada kat kedai yg khusus jer

ainz said...

senang nyeeee.....tapi kalo kat kampung sy,orang akan bayar duit akhirat kematian setahun sekali..kalau kita meninggal,melalui tabung ni la depa provide barang2 untuk urusan jenazah.. :)

Tapak Kaki said...

cik nabilah pandai urus jenazah tak?

pemborong set jenazah said...

salam...

pemborong set jenazah said...

Mengurus jenazah orang Islam, merupakan fardhu kifayah, yakni apabila sudah dikerjakan oleh sebahagian dari orang Islam yang lain, maka yang lainnya tidak berdosa, akan tetapi apabila tidak seorang pun yang mengerjakan kewajipan tersebut, maka semua orang Islam dalam satu kampung atau kawasan tersebut akan berdosa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...