Saturday, December 17, 2011

BUNGA-BUNGA KEMBOJA



photo credit
kerana Bunga-Bunga Kemboja.....pagi ini I rasa sangatt..........

photo credit
mengantuk......
sebelum keluar rumah tadi I minum 1 cawan susu campur sikit dengan nescafe.....
sampai office....1 cawan coffee 3 in 1...

baru la boleh segar sikit mata ni..huhuhu..

tapi ada apa dengan Bunga-Bunga Kemboja...sampai buatkan I mengantuk...??

V

V

V

V


I dok khatamkan Novel Bunga-Bunga Kemboja ni malam tadi...huhu...

jalan cerita pada mulanya agak boring....lama-lama best la pulak.....tu yang sampai tak tido malam...tak sabar nak tahu pengahiran cerita ini...

oh...kan best kalau hari ni cuti.....kan best kalau saat-saat begini I dapat lelapkan mata macam ni..dah la cuaca mendung je.....hmm....
tu la sendiri cari penyakit....sendiri tanggung la kan..?emo21

18 comments:

Kakzakie said...

Baca novel memang boleh hanyut kita lupa masa beredar... tahu-tahu dah larut malam...

aliesha kirana said...

eeheh. bace novel rupanyaaa. AK ade 3 novel utk dikhatamkan sblm boleh beli buku baru. tp sgt xde masa nk menelek buku2 tu. hihih

CT NoArIzAh ArIs said...

kAT SBAN NI PUN MENDUNG TERASA2 MCM NAK TIDO JEEEE SAMPAI PETANG SIB BAIK LEE KAT OPISSS..HUHUHU..

Leeya Hezlin said...

dah agak dah tajuk novel..
sebabnya leeya dah pernah baca novel ni..
hehehehe..

best juga la cerita ni..
seharian duduk mengadap..hehehe

gadisBunga said...

ada bau mcm bunga kemboja lalu tak masa baca tuh?

lieynanilaz said...

ni mesti gilerr baca novel...:)

minah senget said...

Wlkmslm...
Haha patotla ngntok..
Memang tula penyakit org suka baca novel ni...sanggop korbankan waktu tido untuk khatamkan novel..
Hehe
Ibarat kalau x khatam,akan effect masa tido termimpi2 apakah ending nye...:)

ILA HonEyBuNNy said...

kena cari novel bunga kemboja la neh...heheh

selamat bercuti nabilah..;)

dhiera said...

sampai sanggup habis kan novel tu. mesti best kot novel tu~

::mak incik:: said...

that y la fatin malas bace novel.. kang semua benda xjadi... haha..

ainz said...

Owh! Dah lama xbaca novel..takde masa..hurm..trasa masa cepat sangat berlalu skrg ni...

YaYa said...

laaa.......novell rupanya....tapi apa2pun i like....

Juliet_iRa~" said...

kalo bc novel mmg leka kan..hee..

mcm ada tarikan supaya habiskan ms tu juga..heee ;p

Mimi Jazman said...

hm.. tu la plik jgak mcm mane bunga kemboja bleh buat org mengantuk.. :)

Wak Gelas™ said...

wak kok dh lama nggak baca novel jugakkk...,, eeeeE wak dh dateng niiii nk komen komennnnn..........

Afzainizam said...

uihhhh bunga kemboja ni sinonim ngan perkuburan dan suasana bali... sekarang ni kemboja di angkat jadi novel..... eeemmmm terbaik

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip pilih sport rim

Dilla Ady said...

hmmm...skang tgh study balik ombak indu..baru separuh part 1...part 2,3 tgh menunggu..nnti tgk OR filem punye senang la nk kasi review..hihi

Tapak Kaki said...

dalam satu malam pun leh habis satu novel..hebat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...