Friday, December 30, 2011

DI PENGHUJUNGNYA



Hari ni dah 30 Disember, hanya tinggal 1 hari lagi tuk kita semua meninggalkan tahun 2011 dan bersedia melangkah ke tahun baru 2012...


Sepanjang tahun 2011... apa pencapaian yang you all dah kecapi..dan apa pula kegagalan, kekecewaan yang harus dihadapi..?

12 bulan, 365 hari

mesti lah macam-macam yang berlaku...

photo credit
Kenangan Manis
hmmm...apa eh..?
biasanya orang akan lebih ingat kenangan pahit berbanding dengan kenangan manis..betul tak..?

apa yang dah berlaku, buatkan I lebih kuat untuk harungi hari-hari yang mendatang..
belajar dari kesilapan yang lepas..
photo credit
Perancangan Tahun Baru
I nak selesaikan beberapa perkara yang masih tertunggak,
and nak tukar kerja lain...
orang-orang kat rumah tu dah bising suh cari kerja lain....huhu..
photo credit
Azam Tahun Baru
Hmm.....I tak nak simpan azam yang bukan-bukan....bukan tercapai pun....
apa yang I harapkan...semoga tahun baru ni lebih baik dari tahun sekarang..

You all pula....dah simpan azam untuk tahun baru ni...?
I pasti ada antara kita dah siap dah perancangan untuk tahun depan..
ada yang akan bertunang, berkahwin..
ada yang sedang menanti kelahiran baby pertama...
nak masuk rumah baru

I harap apa yang you all rancangkan...berjalan dengan jayanya.....

photo credit

ada azam yang lain...? meh share meh....

p/s : minta maaf sekiranya tak nampak jejak I kat blog you all...agak busy...esok I cuti..so kena selesaikan semuanya hari ini...kalau semua dah settle...I jenguk eh..

21 comments:

Kakzakie said...

Kakak macam ZN juga mahu tahun depan menjadi lebih baik dari yg lepas. Tumpuan lebih pada anak-anak kakak yg masih belajar...

Leeya Hezlin said...

azam tahun depan kalau dalam study ni mau excellent dalam study sampai la habis nanti..

2 yang penting..hehehe..
semoga tahun hadapan lagi baik dari tahun ni..
insyaALLAH..

Amni said...

kenapa org rumah soh tukar kerja lain dear? amni stay sini.. boss bagi jadi permanent staff.. jadi dah tak risau dah nak carik kerja.. hihi.. 2012 akan lebih banyak cabaran.. so far azam 2011 semua dah tercapai.. terlebih lagi ada.. heheh..

aliesha kirana said...

azam tahun ni pn xdapat capai lg. haha. kenalah postpone azam ni utk tahun depan. heheeh

JunAina said...

Kak Aina tak ada azam tahun ini cuma ada matlamat yang perlu dicapai utk temph 3-5 tahun akan datang.

Zara said...

azam macam bese, perbaiki diri sendiri... hihi

Syamil Samad said...

Insyaallah
semoga segala apa yang akak azamkan akan tercapai
kenapa nak tukar keja baru kak?

CT NoArIzAh ArIs said...

Macam kamu juga setiap tahun akk mengharapkan lebih baik dari tahun2sebelumnya dan alhamdulillah semuanya terlaksana dgn baik selama ini semoga ia akan berterusan untuk tahun2 yg seterusnya..:).

MiMiEy :) said...

erm, entah le kak. azam yg lama pon x tercapai. azam baru harap dpt kesihatan tubuh bdn je lah. hehe

Dilla Ady said...

tahun depan punye azam nk capai tahun ni punye azam, boleh? huhuhu..

nk jadi lebih baik dari tahun sebelum ni..tak mo list azam panjang2 lagi da..kena sentiasa bersyukur seadanye..

Ati Masrif said...

selamat tahun baru nabilah sayang

azam kak ati nak jadi isteri, ibu,
anak dan insan yang lebih baik
dari sebelumnya..amin!

IMANSHAH said...

tahun baru je birthdaya saya...bosan tul

Mira@Mier said...

BTOL TUU,BG MIER KNANGAN PAHIT TUUU SLALU XDPT LUPA.
AZAM MIER CM BESE NK FURTHER STUDIES ..thun ni xder rezki. sdih.HEHE.

N SMOGA TRCAPAI APE YG AKAK AZAMKAN :)

♛ Nazirah a.k.a Naz ♛ said...

happy new year akak..hehe..azam ye,saya tak penah pasang azam nih,sebb tu takde matlamat kot.hehe..tpi saya harap tahun 2012 tahun terbaik saya.InsyaAllah..semoga akak pon sama ye :) nah hadiah :

http://30.media.tumblr.com/tumblr_lwf0h6e3Es1r31548o1_400.gif

Afzainizam said...

masuk tahun baru azam pun baru kena buat plan jangka masa panjang untuk taun depan.... Insya Allah taun depan saya harap terbaik dari sebelumnya....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip hadapi temprature naik kereta

ILA HonEyBuNNy said...

selamat tahun baru nabilah....;-)

model pakaian murah said...

salam kenal,,sukses yahh dengan postingan nya

Cik Ina Do Do Cheng said...

Selamat tahun baru 2012, semoga hidup Nabillah sekeluarga akan lebih baik pada tahun 2012 dan tahun-tahun seterusnya, InsyaAllah : )

Papa Mifz said...

happy new year nabilah...!!

ainz said...

mmm...terlalu byk azam tahun baru sy..takut gak tak tercapai..sbb sume perlukan $$$

PinQib said...

napewww nak tukaqq keje????

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...