Thursday, December 01, 2011

KITA MINUM DULU !!!!




Hello fwens...!!!!

Lambat update hari ni...? biasa lah....tuntutan kerja...harus la dulu kan..yer tak..?

Kerja-kerja I hampir siap...
dah hujung tahun ni....lagi2 awal bulan...I agak busy...
busy renew lesen-lesen company ni..

lesen itu..lesen ini....lesen2 ni bukan boleh pergi renew gitu je..nak kena gak attach beberapa dokumen dan sebagainya lah...

itu la salah satu tugas I...


dah selesai kan...jom kita minum dulu......makan-makan sikit.....


favorite tau...roti jagung ni...roti perisa lain..I tak gemar...

roti celup-celup...hehehe....


sungguh enak dimakan begitu saja....oooo Gardenia....
jemput makan meh.....


p/s : ingat tak mo update hari ni...tapi tak boleh la...ketaq je jari jemari ni....nak update gak...rasa tak lengkap bila tak update...huhu...

ketagihan blogging ke I ni...? eh tak la..kan...kan..? hehehe...emo21

16 comments:

munna said...

SEMUA ROTI MGAREDENIA KAK MUNNA SUKA..LAGI2 YG BUTTERSCOTH

MiMiEy :) said...

mimi dulu x suka roti gardenia yg jenis ni. tp bila sekali dah rasa, suka lah pulak. hehe

YanaMIB said...

kita pn amlkn mkn gardenia skrg..roti plan tu lah..sapu sardin ke, coklat ke..sbb roti kn byk gak kandungan kalsium..riso kalsium xcukup utk baby..hihi =)

kira ketagih la nih sehari xupdate rs xlengkap hidup..ngee~

jedi said...

makan roti jagung je ke...hehehe

nurkaloi said...

hurmm memasing memang tgh bz kann sekarang
stress daa wat keje huhuhuh

nabilah_2908 said...

@MUNNA

hmm..butterscotch tu pun sedap gak kan kak?...tp yg ni lebih mudah utk dibawa ke mana je.. :)

@Mimiey

sedap...cream kat dalam roti ni pun banyak..tk mcm roti lain..secoit je.. hehe.. :)

nabilah_2908 said...

@Yana

hmm..apa saja tuk kebaikan baby kan..? :)

@Jedi

dah petang2 ni..jadi la alas perut makan roti...balik keje nanti..nk makan heavy lak... :)

Jedi..kenapa sy tak boleh nak masuk blog kamu eh..? :)

nabilah_2908 said...

@Nurkaloi

yupp...agak stress..lagi2 kalau kena kejar date line..semua benda2 kena tolak tepi...fokus kt situ je...otk pun boleh jadi mereng..hehe... :)

aliesha kirana said...

hahah! ketagih le tu. teheeee.. AK blm tahap ketagih, sebab tu boleh tggl blog 2 hari kot. hahaaha.

slmt makan! eh AK pn ditugaskan renew2 lesen gak. sama la kite eh. ehehe. tp AK sediakn doc je. org len yg pegi JPJ. heehe

luahfikiran said...

SALAM,
BILA LAPAR, ROTI GARDENIA YG MEMANG SEDAP MENJADI BERTAMBAH SEDAP

nabilah_2908 said...

@AK

heee...sama lah kita... ada yg simple je...ada gak yg rumit...nak renew sama susah macam nak mohon...huhu.. :)

@Luahfikiran

yeszza.....!! :)

ainz said...

agak ketagih,laaa... XD nanti bawak buah2an pulak mai ofis..pelbagaikan variasi makanan..hik3..selama bertugas dengan cemerlang.. ;)

Rinna said...

Suka gardenia jagung..sedapp.. :)

redza said...

peberet gak tu roti perisa jagung..sedapp

Tapak Kaki said...

perisa jagung tu best dari coklat.. tapi macam tak best je kalau celup dalam air..nanti rasa lari..ehehe

Afzainizam said...

perisa vanila ngan coklat pun best gak.... isi dalamnya pun mmg banyak.... sedap pulak tu....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
claim insurans motorsikal langgar kereta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...