Saturday, December 10, 2011

OMBAK RINDU - HAFIZ



Semenjak dua menjak ni...lagu Ombak Rindu nyanyian Hafiz (only) selalu sangat bermain-main di kepala...

macam tape recorder lak.....lagi parah malam tadi la...nak tido...tapi lagu ni dok main marry go round dalam kepala ni..huhu...emo7

photo credit
I rasa you all pun pernah kena macam ni juga kan...? asyik teringat-ingat pada satu-satu lagu....

bak kata Aliesha Kirana dalam salah satu statusnya di FB

"Sindrom Lagu Bermain Dalam Kepala"

hehehe...setuju sangat tu...emo21

jom layan jap lagu ni.... I suka versi single yang Hafiz bawa...sayu je hati bila mendengarnya...




Malam kau bawalah rinduku
Untuk dirinya yang jauh dari ku
Agar dia tidak kesepian
Selalu rasa ada cinta agung......

Hujan bawa air mata ku
Yang mengalir membasuh luka ku
Agar dia tahu ku terseksa
Tanpa cinta dia di hatiku.....

Hanya mampu terserah
Moga cahaya tiba nanti......


Have a great weekend dear fwens...kepada yang nak menonton filem Ombak Rindu minggu ni...selamat menonton...

I tak tau lagi bila nak pergi....huhu...emo21

photo credit



p/s : hari ni hari jadi seseorang.....seseorang dari sejarah lalu....seseorang yang mengajar..kenalkan apa itu cinta....Selamat Hari Lahir....hanya mampu berdoa dari jauh...

photo credit
Semoga Allah sentiasa murahkan rezeki kamu & kurniakan kebahagiaan yang berpanjangan... kurniakan jodoh yang baik buat kamu..yang mencintai kamu..menyayangi kamu dengan sepenuh hati...yang sentiasa ada di sisi kamu waktu kamu sudah mahupun senang...... Amin..mz1029


17 comments:

YanaMIB said...

Slalu gak jd sindrom lagu dlm kepala ni..Slalunya lagu terakhir yg sy dgr lah smpi terbwk2 nk tido..kdg2 dlm toilet pn terngiang2 lagu tu..haha lawak je =P

♛ NazirahMoktar ♛ said...

akak,share link nak donwload mp3 dia..hehe :) nak jugak dgo kalo ada org promote :)

redza said...

xpenah dgr lg lagu nih

Ati Masrif said...

kak ati teringin sgt nak gi dating
dgn hb tgk ombak rindu tapi takde
siapa nk jaga anak2...huhu


p.s: frustlah tak dpt jumpa nabilah last week :)

aliesha kirana said...

hahaah. adeh, ok AK pn senyum sorg2 je ni. hahaah! xsangka, sama pulak entry kita. haahah!

tp honestly, AK pn suka gila lagu ni. rasa syahdu je. nk senyum sorg2 n teringat part2 best dlm ombak rindu. hehehe.

cpt2 tgk ombak rindu nabilah! hihihi. leh tgk Aaron Aziz besau2 alam kt skrin tu. hihih

Kazaztan Team said...

amboi terigt kekasih lama...AK citer cinta saiz XL tu mcm best

Juliet_iRa~" said...

hee..selalu jd kat ira juga..:)

nt gi la tengok..ira da tengok..sebak..:(

huuu

selamat hari jadi gak utk dia...jgn sedih2 ea...

MiMiEy :) said...

mimi pon selalu jadi sindrom lagu ni. bila dah suka lagu tu asyik ingat je. tapi lama2 dah bosan.

mimi pon nak tengok ombak rindu. tapi family x nak pergi

mama mimi siap suruh beli novelnye.

kahkahkah

Papa Mifz said...

mama mifz ado ajak pergi tgk ombak rindu..tapi papa mifz takmo...hehe

Cik SHiNJU said...

ahaha...salu kena sindrom lagu tergiang2 dlm pala neh...skang ni
lagu come as u are versi Yuna plak menyerang...

ainz said...

Sbnanye korang terkena syndrome ombak rindu..huu..sy blum berkesampatan tgk cite ni lg..entahla..tgk kat astro 1st je kot.. ;)

Selamat hari jadi buat si dia yg jauh..insyaAllah ada insan yang lebih baik untukmu,nabilah.. :)

dhiera said...

saya pun tak tahu bile nak tengok ombak rindu ni~ pernah gak dapat sindrom acam tu. xdapat tido lena~

Siti Nurhayati Dollah said...

alahai ke sampai masuk dalam mimpi ni? Hehe..

afzainizam said...

uihhhh hebat koooo boleh pulak ko tergia-ngia lagu tu kat dalam telinga ko yerrr

kepada
seseorang dari sejarah lalu tu..

Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
....Selamat Hari Lahir.....
moga terus success dan terus success dalam memburu impian...
may Allah bless you...always..always and always...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
pemasangan ladam kuda

Kella said...

alahai.. tak dapat bukak tengok la pula.. takpe nanti mesti nak cari lagu nih! =)

Dilla Ady said...

ai pun lum tgk lagi citer ni..tpi rase raye tahun depan ade la kot kt tibi...

citer ni byk kontroversi kan, so malas la nk tgk..huhu

namiedluffy said...

yela...versi hafiz sowg2 nyanyi best yerk..sore hafiz nie bler tarik sdapp sgt..mendayu jer....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...