Friday, December 02, 2011

ORANG KAHWIN



Hari ni I nak sajikan dengan you all semua gambar-gambar sekitar majlis perkahwinan adik sepupu I minggu lepas...





petang sebelum majlis nikah



ni roti jala yang I buat tau...hehe...



budak-budak zaman sekarang....hrumm.....kita yang kerja ni pun semput tuk mendapatkannya..



Adik Sepupu I dengan suami...
Suami ni pilihan keluarga...
bagusnya....

moga berkekalan hingga ke akhirnya..



the foods....wedding cake...



suka tengok pelamin ni...simple...but nice.. :)



antara hantaran....



alhamdulillah...dah selamat menjadi suami isteri yang sah..
baru lepas nikah...



DD Didott.....emo21
merangkap camera girl pada hari itu...kebanyakkan gambar ni semua Si DD yang snap-snap tau...



adik-adik......suka gambar ni..hehe..



adik beradik my dad....pak ngah dengan busu halim takde dalam gambar ni..
ramai tau adik beradik my dad...ada 13 orang semuanya..



petang itu..hujan turun dengan lebatnya......hujan rahmat...



wokeh..ni majlis sambut menantu di rumah lelaki lak.....

Cik Canon...dah lama sangat berjasa...sejak dari takde blog hingga kini...masih gagah berbakti...


p/s : you all ada masalah tak update blog..? tension I tau..dari pagi tadi tak boleh nak update..huh..!!

15 comments:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

takda masalah plak..ok aje..


adik sepupu dah lepas..kakak sepupu ni biler lg hehe..


comelnya pengantin..serba biru semuanya..cantekk

redza said...

bestnya kawen ahaha

ada masalah ke..td ok je update

Leeya Hezlin said...

duduk kat sabah ni,xada pun p rumah orang kahwin..huhu..
lama dah tak makan nasi minyak..
>_<

mMoOnN aAlLeEaA said...

dekat mana ni...seronokkan time kahwin ni .leh berkumpul semua

EN ILHAM said...

wah
memang musim kawen sekarang ni kan
bersamaan musim hujan
semoga kekal hingga ke syurga
amiin

p/s: pandai DD amek gambar

zamraatul (DD) said...

roti jala yang zafira nabilah buat makan jelah dengan nadirah .. hehehehe kalu tak larat makan ibu tolong habis kan sikit

Liya Laa said...

Seronok tgk majlis kahwin :D

sue sopian said...

slmt pengantin baru buat adik sepupu nabilah.. kakak sepupunya bila lg ek..?? hihi

aliesha kirana said...

AK pn mcm ok je nabilah. haha. mood AK yg xok. rase mls benau nak pk idea sjk akhir2 ni. heheeh

munna said...

kak munna takde masalah....ok je...

roti jala..bestnya... cantik pengantin..selamat pengantin baru... tuan blog bila lagi?

Tapak Kaki said...

didiey dok main masak-masak ke tolong akak dia buat roti jala tu.haha..

Afzainizam said...

Selamat pengantin baru
Semoga kekal abadi bahgia
Ke anak cucu sentosa murah rezeki
Alhamdulillah bertemu jodohnya
Berkat kesucian akhir terlaksana

Pabila sedang bersanding
Janganlah suka menjeling
Menjadi raja sehari tersenyum
Nampak berseri tenangkanlah hati
Dengan kesyukuran
Sabar menghadapi tempuh
Hidup baru

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
claim insurans motorsikal langgar kereta

LiFe KaMi said...

selamat pengantin baru buat sepupu kamu,semoga kekal ke akhir hayat, da hujung tahun ni ramai kawan2 kami yang berkahwin juga, sampai tak tau mana satu nak pergi..hehe

Papa Mifz said...

Insyallah pilihan keluarga yg terbaik

YaYa said...

cantik pelamin....simple je...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...