Friday, December 23, 2011

PC SAKIT HATI PUN SAKIT

yupp...PC kt office ni sakit...

keluar yg bukan2...tak sure I download apa...sampai jd mcm ni...





sempat gak google cari jalan penyelesaian..tapi tak menjadi pun...
(-_-)"

posted from Bloggeroid

16 comments:

Cik Bambam said...

virus kot eh!

PinQib said...

tsk.. laptp saya kejap hang kejap x.. tsk..... grafik kad rosakkk

♛ Nazirah a.k.a Naz ♛ said...

try guna CCleaner,kak..uninstall app yg tak penting

aliesha kirana said...

alamak. xbestnyeee. ble PC rosak kannn. nk wat keje pn terganggu...

Dilla Ady said...

rasenye virus tu..kena format...kena inform kt bos..harap2 die tak membebel..huhuhu

Afzainizam said...

AHAKKKKK... MESTI BOS BEBEL KAT KO.... YELAHHHH BOS NAK KENA KLUAR DUIT GI REPAIR

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip alignment dan balancing kereta

MiMiEy :) said...

erm, mimi memang tak tau mcm mane.

sorry :(

redza said...

kena tnya pakar it nih

Ati Masrif said...

virus atau dah berat sgt kot ..

Juliet_iRa~" said...

kena format br ok kot..kalo x, buat xtau je xleh ek?huhuhu

effect system?

ainz said...

Backup sume file,pastu format..lalala..otak pc pun akan bertmbah ringan.. ;)

teha said...

virus kah ?

Siti Nurhayati Dollah said...

Bila pc dan lappy rosak, rasa macam sangat tak best. Tergendala kerja.

fathiahRAIHANA said...

Ermmm. ana tak reti -,-

YOUsoF said...

Mungkin dah banyak sangat simpan fail yang tak digunakan.. Nak cakap taip lebih² tak berapa pandai..

ciEk NiENa said...

masuk virus tu.. kena format. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...