Tuesday, December 13, 2011

RASA SANGAT JANGGAL BILA.....



Hari ni kita main sambung ayat nak...?

ok...I mula dulu.....

I akan rasa sangat janggal bila berada di dalam situasi begini

photo credit
bila kita terpaksa membontoti sebuah lori di mana di bahagian belakang lori tu ada passenger yang duduk menghadap belakang...macam dalam gambar ni...
seolah-olah dia mengadap kita......dok tengok je muka kita...rasa serba tak kena tau..nak nyanyi-nyanyi pun tak boleh...malu pun yer juga...haih...emo7

argh...!! paling sakit bila kita tak dapat nak take over lori ni...

you all biasa tak alami situasi begini..?

photo credit
you all pulak macam mana....

akan rasa janggal ( awkward ) bila.......

ha....meh la share......emo15

27 comments:

Kakzakie said...

Kakak selalu terpaksa hadapi situasi macamini ZN. Lori truck tentera kan macam ini mereka nak ke Pulapol Tiram, boleh katakan seminggu adalah 2-3 kali. Betul rasa macam mereka pandang kita je... serba tak kena. Kalau dapat overtake legaaa.....

PinQib said...

hahahaha.. lawak pulak.. pkai sunglasses n wat bodo x leh???


awkward bile.. xda sape nak berbual bile kat tmpat ramai orang...
kihkihkih..
mmmmmmm



da culik gak banner kamuuuu

EN ILHAM said...

saya rasa janggal bila masa saya tengah drive sambil menyanyi lagu2 dengan senang hati, orang yang drive sebelah tengok dengan muka pelik dan gelak2 dengan penumpang lain dalam kereta beliau

JunAina said...

saya rasa janggal bila...mula je menganga nak makan org perhatikan (besar sangat ke aku menganga nih...).

Cik Bambam said...

lagi awkward bila membontoti lori askar.. perggghhhh.. malu rasanya.. =.='

Ati Masrif said...

memang serba salah jadinya

cara mudah pakai spek hitam..hehe

Kella said...

hahhaha.. memang serba salah di buatnya!
nak tahu apa kita buat
kita tenung dia juga..
tenung lama lama buat muka blur.. hahhah.. sure dia tak berani nak tengok lama lama! tiap kali dia tengok, kita tengok dia balik.. (tapi kena kosentrate gak la masa memandu tu..)
sure dia pula yang serba salah dan akan dok pandang kot lain je... heheheheh

Wak Gelas™ said...

wak pon malu malu jugak wehhh.... eeeeE wak dh dateng niiii nk komen komennnnn..........

Dilla Ady said...

ehhh...betul2..rase tak selesa!

sebolehnye akan cube gak nk potong..tak pun bawak keter super slow bagi die jarak jauh sket..

dhiera said...

janggal bila ada lelaki makan depan saya. erk

munna said...

KAK MUNNA PUN JANGGAL BILA TIME MCM TU..SERBA SALAH RASANYA....

Amy Syaquena said...

lawak la , tapi memang serba salah buatnya...

♛ Nazirah a.k.a Naz ♛ said...

saya rasa janggal bila terikut trak askar,pastu blkang tu penuh dengan askar =,= rasa tak sedap duduk kak.malu je.kena cover2 muka,padahal dlm kete kan,mana la nmpak sgt.heheh

YanaMIB said...

klu lori gitu oke lg kut..rs lbh awkward bila dpn kita lori askar..pehtu ramai lak abg2 askar kt blakang tu..pehtu sume pndg kete kita..rs mcm x konfiden nk driving tiba²..huahuahua~ *gedik* =P

aliesha kirana said...

penah! byk kali gak. hahaa. mmg janggal sgt. penah sekali, dok blkg lori tentera yg ramai tentera dok tengok kami. ahh! malu gilaaa! hahaah. xsanggup tgk!

gadisBunga said...

best gak segmen ni.

ok, saya punye turn..

saya akan rasa janggal bila kete depan atau kete tepi saya bercermin gelap abis sebab kete saya takde tinted, jadi org dlm kete cermin gelap boleh tgk apa kite buat...nak nyanyi ke nak melalak ke. kalau kite nampak dia boleh la kite behave sikit.

same goes to org yg pakai sunglasses depan kite. we never knew mata dia ke mana. *mungkin mcm perasan, tapi itu adalah benda yg buat saya rasa awkward. :)

MiMiEy :) said...

mimi pon rasa janggal kalau mcm situsi kat atas. tak tau nak buat apa sebab selalu nye org tu akan tengok kite.

Amni said...

selalunya, amni yang duduk dalam lori tu dan ada org kat belakang duduk macam tu menghadap kereta kat belakang... heheh...

rasa awkward bila kena makan sorang-sorang kat kedai makan yang penuh dengan orang... rasa macam semua org tengok padahal tu perasaan je pon.. hehe..

Papa Mifz said...

pernah gak alami,,tp papa mifz buat derk jer...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

akak salu duk belakang jd kurenglah nk alami situasi kejanggalan mcm nabila tu..


akak rasa janggal bila..bila duduk dengan orang yg akak x tahu nk cakap apa dgn dia..hihi

Woofer Storm said...

ptong3.hehh pecut 150km/j heheee

Wan85 said...

http://wanwidget.com/
pernah juga menghadapi situasi mcm ni, ala buat jer muka dan hati kering, hehe

ainz said...

Kalau lori askar dok depan,lagi hangin..depa cam xpenah tengok pmpn je..errr..xsuke2..

ikatankasihku said...

ha ah, mmg janggal.pagi tadi pon masa drive, ada truck polis hangkut hamba ALLAH dalm lori tu, semuanya duk pandang2 masa benti kat trafic light.. (*_*) shame2 la..

Juliet_iRa~" said...

segan..heee ;p

Afzainizam said...

yuppp buat bodo aje buat muka slamberrr macam tak ade apa-apa berlaku...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip pilih sport rim

Tapak Kaki said...

boleh main mata ngan dorang..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...