Wednesday, December 14, 2011

WORD LESS WEDNESDAY - ♥37




rasa-rasanya lepas nenek ni siap mengait....boleh print tak hasil kaitan dia tu...? huhu...

26 comments:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

:D

luahfikiran said...

SALAM,
HEBAT NENEK NI ! DIA TAK ADA FB KE ?

ainz said...

ahahaha...kait dalam game..macam mainan masak2 fak..potong2 dalam game..klakar btul..

PS: dah lama tak mengait..terasa nak mengait lak! aih...

Ati Masrif said...

dokatnyaa..hehe

JunAina said...

advance betul nenek nih...mesti berebut komputer/PS dengan cucu...

MiMiEy :) said...

hahaha,

sama macam mak mimi,
mak mimi ni amik upah jahit manik dgn sulam, bila nak cari idea baru mesti bukak internet. search je kat google.
kalau dulu jenuh nak bukak buku

YanaMIB said...

boleh print tp xleh pakai..lekat kt dinding je..hihi =P

aliesha kirana said...

hahaah. nenek zaman teknologi. keh3. mak AK pn ske main game. haahahaa

minah senget said...

WAAAAA I LIKE !!!

NENEK MILENNIUM...


:)

CIK MIN - MIN said...

WAALAIKUMUSALLAM...

ZAMAN DA BERUBAH
NEGARA DA MAJU
NENEK MODEN

:)

CT NoArIzAh ArIs said...

Ngeh3x :D...ado ko game mcm tu ??

Amni said...

memang ada ke game macam tu? hahahahah...

Amni said...

p/s: dear, thanks vote kuching. yey! kawen kat swk je majlisnya.. hihi..

Kakzakie said...

Kakak masih buat yg macam dulu-dulu hingga kini. Baju sekolah anak bahagian leher dia kakak masih guna jarum kait lagi dik...

ikatankasihku said...

nenek pon dah gedebance...keh keh keh..

LAici KAng Ais said...

peh!!!terbaeeeekkkkk

Dilla Ady said...

ntah2 kite sok tua2 duk main game zombie, angry bird cam nenek ni jugak kot? huhu..

Juliet_iRa~" said...

hee..ada ek game tu?:)

konde said...

ahahahah comel :)

Info Event For Blogger: Percuma Samsung Galaxy Ace & RM1000, it's very easy to get, let's come and get it --> http://www.streetdirectory.com.my/streetdirectorymalaysia/

Papa Mifz said...

muahahaha...lawak la..

PinQib said...

scan jeww..... kahkahkahkah

gadisBunga said...

hahahaa!!! kelaslah nek!

Wak Gelas™ said...

wak pon X pandey mengait hikss2...,eeeeE wak dh dateng niiii nk komen komennnnn..........

dhiera said...

kalau print xnampak seni kait dia~

Afzainizam said...

boleh tahan gak nenek tu yerrr kain dalam face book

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip pilih sport rim

Tapak Kaki said...

lepas print terus guna..cantek!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...