Wednesday, December 21, 2011

WORD LESS WEDNESDAY - ♥38



photo credit


" DRIVER diperlukan oleh Perabot MATAHARI @ Putatan. Mesti handsome & rajin. Umur bawah 90 tahun & ada GDL"

syarat kelayakkan...tak tahan.....emo21


*************lovelovelovelovelovelovelovelovelove*************


p/s : kepada yang rasa entri macam pernah di'publish' sebelum ni....buat-buat tak tau la eh..hehehe...emo21

19 comments:

Dilla Ady said...

sib baik tak terbaca semalam...huhuhu

hensem...kalu bawah 90 tahun, yg dtg umur 85 tahun...masih hensem kaaa???

Ati Masrif said...

pelik...hehe

bawah 90 tahun..masih nampak
lagi ke nk drive

luahfikiran said...

SALAM,
LF LAYAK MEMOHON NI.

CT NoArIzAh ArIs said...

Oppss dia nak suruh org bawak lori ke bawak pompuan ni...? :))

Macam main2 jeee iklan tu.

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

hahah..mmg x menahan bab hensome tu!

Cik Ina Do Do Cheng said...

la cam ni pun boleh.drebar nak encem je. maaf dah lama akak tak ke sini, sibuklah sekarang ni nabilah.

YanaMIB said...

driver pn mesti mau hensem ke..aiyoo hebat tokey nih..huhu

YaYa said...

90 tahun hensem ke....hehehehe..

ainz said...

ahaha..semalam sy da komen..tapi tak ingat type ape..okay...sy buat2 tatau...lalala...

JunAina said...

Bawah 90 tahun kalu 80 tahun larat lagi ke nak angkat berat2...

Kella said...

hadui la... matahari? hmmm musykil.. musykil... hehe

lieynanilaz said...

ni mesti ramai yg mohon??kihkih.

ikatankasihku said...

hensem tak menahan..baik dia terus letak jer..hensem serta macho ala2 model remaja..hehehe

Papa Mifz said...

muahaha..boleh lak letak syarat mcm tuh...

Juliet_iRa~" said...

haha dasyat!

owner company tu kemain lagi ek!nak y handsome je..;p

Afzainizam said...

uihhhhh tua kerepot pun dia kata hensem eeeemmmm mr wong ni biar betullll... nak jadi kan driverrr...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
overhaul motorsikal

aliesha kirana said...

wahaha. ade gak wat lawak cmni. hahaa. kalau umo 90 tahun tu, kire ensem lg ke eh? heheeheheh

jedi said...

tokey dia popuan ke??hahahhah

MiMiEy :) said...

amboi.

mesti handsome.

ni keje jadi model ke pon.

hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...