Wednesday, December 28, 2011

WORD LESS WEDNESDAY - ♥39



photo credit

pendidikan melalui teladan...emo15


p/s: Hari ni birthday salah seorang rakan blogger kita.. Ila Honey Bunny...jom kita singgah kat blog dia kejap...wish Happy Birthday untuk dia...

19 comments:

aliesha kirana said...

aalalaal.comelnyee. siap susun anak patung utk ikut solat. hehe. somel!

Cik Bambam said...

bgs didik anak2 dr kecil kan..

tuh sujud smpi bila lar tuh..anak patung x bgn2 dah aih..heheheh

MiMiEy :) said...

alahai, comel nye

tp kecik2 dah pandai nak solat, bagus2

YanaMIB said...

siap jd imam lg..gud gud =)

kita wish ila kt fb je..hihi

YaYa said...

tu imam kecik tu...hehe..

lieynanilaz said...

alalala...good boy!!

Ati Masrif said...

jika kita selalu solat di rumah
pasti anak2 akan mengikut :)

ikatankasihku said...

berjemaah, comelnyer

Dilla Ady said...

wahhhhh...taching jap ai tgk gambar ni..

KAMIHIDUP said...

nice. :)

Papa Mifz said...

oh jadi imam ke..:)

Juliet_iRa~" said...

comelnya..bagus2 dr kecik lagi da boleh ajar..heee

ILA HonEyBuNNy said...

eh eh...comeiiinya...anak patung pun ada..ehheh
thanks nabilah wish....syg nabilah..;)

asliner said...

jap agi singgah blog illa lah..=)

Siti Nurhayati Dollah said...

alahai comel dan sejuk je mata memandang. Semoga jadi anak pintar soleh :)

abah khalisha said...

sembahyang berimam ni..hehehe

dhiera said...

budak2 memang suka imitate benda yg dia nampak~

Afzainizam said...

. Ila Honey Bunny.

Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip hadapi temprature naik kereta

ainz said...

Imam muda,yup.. ;)

sy sempat gak wish bufday ila kat fb dia haritu.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...