Monday, January 16, 2012

AS BUSY AS A BEE



photo credit

photo credit
yupp..banyak benda yang perlu diuruskan...diselesaikan......
pelik eh..padahal sebelum cuti..I dha clearkan semua kerja-kerja...
masuk hari Isnin...nah.....
selambak........

ni pun curi-curi masa update.....

so.....untuk pengisian hari ni.....
cuba you all teka...berapa jumlah duit dalam gambar ni....


ce teka...ce teka.............


16 comments:

ain sudin said...

samer ar kak nabilah..ain pon zb sgt2....nie curi2 maser komen post akak..hihihi..

Leeya Hezlin said...

orang bekerja kan..mestilah busy..
hehehehe..
semoga sentiasa ceria..
banyaknya duit tu..beribu-ribu juga kan??

aliesha kirana said...

wah byknye duit. hmmm mcm ribu2 je ni. heheehe. rm5000++ btol x? hehe

Munnafendy said...

5k...hihi =)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

bnyk tul duit tu..


sama ada 5K++ atau 25K++

Ati Masrif said...

biasalah tu nabilah..

emm.. 10k?

Kakzakie said...

Kemas macam mana pun kerja tak boleh habis... duit tu kalau kakak dapat seikat pun jadilah...

Hm.... ada tak 5K?

munna said...

busy ye nabila.... kak munna teka 5K

tia said...

menyempat je update kann! cane nak teka tak nampak tu berapa ringgit! grrr!

KAMIHIDUP said...

25k. :)

MiMiEy :) said...

mimi teka 50 ribu. hahaha

dhiera said...

erk... rm5k kot~

Juliet_iRa~" said...

busynya..hee

5k kot..;p

PinQib said...

hehe.. da tauu.. rm 500.. eh camne tewwww

ainz said...

saya pun sangat bz..baru 3 hari Goo takde..saya dah lintang pulang handle enhancement n issue berbangkit..aaaaaa....okay..jangan stress..rilex...huuu

Afzainizam said...

uihhhh banyaknyerr duit kayoo-kayooo puas kira ni....

aku badjet RM 5000...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...