Tuesday, January 17, 2012

CUBA TEKA



Hello dear fwens.......

ingat lagi tak pada entri semalam

AS BUSY AS A BEE

I minta you all teka berapa jumlah duit dalam gambar ni kan..??


wokeh.....sebelum I bagi tahu jawapan yang sebenar...meh kita lihat jawapan-jawapan dari you all dulu yupp..




majority teka 5K = RM 5000

nak tau jawapannya..??


tadaaaaa....... RM 500 je....hehehe....

biasa lah kan...warna duit RM 50 hampir sama warnanya dengan duit RM 1..kadang-kadang tersalah sangka..kita nak ambil 50..tapi terambil seringgit..

ha..pernah tak terjadi pada you all...?

nampaknya takde pemenang.....tapi macam best je main teka-teka ni..lagi best kalau ada hadiah
kan..kan..kan..?
apa pun..terima kasih tuk semua......sanyang kamu ketat-ketat.....:kiss:


pssst....Ally Iskandar dah nak kawin la......huhu...

16 comments:

KAMIHIDUP said...

peh, ingatkan duit RM50, sekali RM1 lah pula. :)

luahfikiran ... mari kita said...

Salam,
Duit tu ... belanjalah kami ni .

nabilah_2908 said...

@KAMIHIDUP

hehehe... :)

@LF

W'salam...

Maaf lah..kalau duit sy sendiri...boleh je belanja...tapi ini bukan duit sy..... duit company...

cuma diberikan kepercayaan tuk uruskan duit-duit ni je.. :)

Munnafendy said...

laaaa....singgit??

YanaMIB said...

alaaa ketinggalan entry semlm..ai kuar pi meeting..iskisk xpe lah..sbb xde pemenang so x terkilan pon..wakaka *keji* =P

aliesha kirana said...

haahaha rm500 ghupenye. itulaa, Ak pn confius, itu rm50 ke rm1 punya note. hehee

Kakzakie said...

Bertuah betul adik kakak nie... kakak betul tengok macam besar tentulah fikir note 50.

Ally tunggu-tunggu tak mahu... bila dia dah nak kahwin baru nak luahkan hihi...

MiMiEy :) said...

hahaha. semua salah teka .
mimi ingt not rm50 tu.
rupanya seringgit jer. ish3.

munna said...

mmg selalu tertipu antara 50 dgn singgit

PinQib said...

hishishishi...

manyakkkk nyewww duit teww..
wat beli cekedis banyak3 bes ni

Juliet_iRa~" said...

tipah tertipuuu!hee

nmpk mcm duit rm 50 daa..ngee

ikatankasihku said...

wow, banyak duit.. =D !

dhiera said...

ala.... kena tipu ke?

Papa Mifz said...

ado yg teka 25k...hehe

ainz said...

aahahahaha...tak sempat nak bw semalam..kelakar,la nabilah..memang nampak macam rm50..takle bla.. XD

Afzainizam said...

cehhhh duit seringgit lima ikat getah ajerr semuanya... tertipu aku...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
prosedur motorsikal naik flight

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...